reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
No własnie u nas tez przez ulewnie....powiedz mi Madziu jaka specjalna podusie???Kana my nasza Julcie tez kładziemy wyzej, kupiłam jej nawet taka specjalna poduszkęwszystko przez ulewanie
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny mam takie pytanie, pamietam ze kiedys wysylalyscie sobie na skrzynki kolysanki Magdy Umer i Turnała czy ma ktoras moze te kolysanki i czy moglaby mi je przeslac
Zaraz wrzucę na sendspace i podam linki
No własnie u nas tez przez ulewnie....powiedz mi Madziu jaka specjalna podusie???
ZDROWA PODUSZKA-KLIN DLA NIEMOWLAKA FIRMY MATEX (555603993) - Aukcje internetowe Allegro
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
tygrysek82
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczyny ale juz znalazlam w internecie i juz mam
edee24
Mama Alanka :-)
Ja nie wiem w jakim programie powinnam to odtworzyć, jestem laik w tych sprawach
fasolkamaria
Fanka BB :)
Dzięki zapominajko
Agacia82
Mami :)
Czesc dziewczyny
My juz po szczepieniu, ale był krzyk .... :-(
Mały tak długo się smiał do pani doktor i pieknie z nią rozmawiał do momentu aż mu nie włozyła patyka do ust :-(. Ale ją wyzwał , krzyk taki ze ho ho .
Mały wazy 4800 g.
Mam pytanie ile cm wasze dzieci maja główki, bo nam pani doktor nic nie powiedziała, ale pielegniarka powiedziała ze ma duzą . Ma 49,5 cm,
Mały tak długo się smiał do pani doktor i pieknie z nią rozmawiał do momentu aż mu nie włozyła patyka do ust :-(. Ale ją wyzwał , krzyk taki ze ho ho .
Mały wazy 4800 g.
Mam pytanie ile cm wasze dzieci maja główki, bo nam pani doktor nic nie powiedziała, ale pielegniarka powiedziała ze ma duzą . Ma 49,5 cm,
reklama
Czesc dziewczyny
Mały wazy 4800 g.
Nasza 3 tygodnie temu miała 37,5cm