blizniaki2000
Fanka BB :)
Zapominajko, moja ostatnio też miała taki wygłodniały dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczynam w to wierzyc, po ariach odprawianych przez moje dziecko
zaczynam w to wierzyc, po ariach odprawianych przez moje dziecko
Zaczynam w to wierzyc, po ariach odprawianych przez moje dziecko
Patrysia - a jaką wit C podajesz?? Jest taka specjalna w kropelkach dla niemowląt, czy zwykłą w tabletkach rozpuszczasz w czymś??ewelw, ja miałam przez 4 dni 39,3 i karmiłam. Do tego brałam antybiotyk. Powinnaś karmić, bo przekazujesz w ten sposób przeciwciała i jest szansa, że Mała się nei zarazi. My byliśmy chorzy oboje, a Olek na szczęście uniknąłą choroby. Pani doktor kazała tylko zwiększyć mu dawkę witaminy C z 5 na 10 kropli i przez trzy dni dawałam dwa razy dziennie po pół porcji rozpuszczonego w wodzie oscillococcinum.
Zapominajka - moja czasem też ma wygłodniały dzień i je więcej, także nie przejmuj się, trzymam kciuki, żeby się szybko unormowało.Ja dzisiaj wymiękam. Padaję małemy cycka na zmianę z butla z mlekiem i herbatka, a on ciagle głodny. Zastanawiam się, czy on nie ma dna...
Słońce ja nie napisałam że moje dziecko tydzień marudziło bo szczerze powiedziawszy raczej harmonijnie sie rozwija i tak jak wszystkie ma lepsze i gorsze dni a ten tydzień to była informacja przeczytana w artykule z linku który wstawiła Madzieńka :sory ale naprawdę wierzycie w te skoki
są z pewnością ale bez przesady po tydzień czasu - jakaś paranoja
u nas raczej trwa to może 1 dzien
raz na tydzień czy dwa tygodnie ale nigdy od czasu narodzin nam nie marudził tydzień czasu
ewelw - są specjalne witaminki w kroplach dla niemowląt. Np. Cebion.