reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

sory ale naprawdę wierzycie w te skoki
są z pewnością ale bez przesady :szok: po tydzień czasu - jakaś paranoja

u nas raczej trwa to może 1 dzien
raz na tydzień czy dwa tygodnie ale nigdy od czasu narodzin nam nie marudził tydzień czasu

a tak wogole co U Waszych Maluszków słychać ??? dawno tu nie zaglądałam
niesamowicie szybko dziecko się rozwija
a my jesteśmy na etapie przygotowywania się do zrobienia własnoręcznego pamiętnika "12 miesięcy z zycia Nataniela"mam nadzieję że nam to jakoś wyjdzie bo "zdolności" moje są :-D raczej .... małe

reklama
sory ale naprawdę wierzycie w te skoki
są z pewnością ale bez przesady :szok: po tydzień czasu - jakaś paranoja

u nas raczej trwa to może 1 dzien
raz na tydzień czy dwa tygodnie ale nigdy od czasu narodzin nam nie marudził tydzień czasu

a tak wogole co U Waszych Maluszków słychać ??? dawno tu nie zaglądałam
niesamowicie szybko dziecko się rozwija
a my jesteśmy na etapie przygotowywania się do zrobienia własnoręcznego pamiętnika "12 miesięcy z zycia Nataniela"mam nadzieję że nam to jakoś wyjdzie bo "zdolności" moje są :-D raczej .... małe

nikt nie napisal jak zauwazylam ze wierzy w marudzenia spowodowane skokiem ktore trwaja tydzien czasu. Stwierdzilysmy tylko ze cos w tym jest ze faktycznie dziecko co jakis czas staje sie bardziej marudne niz dotychczas . Czytajac uwazniej posty mozna uniknac wielu nieporozumien;-);-);-)

ewelw - ja tez nie mam gorączki, podobnie jak u fasolkamaria, u mnie leci w dół. Ale tak jak pisała Ci już Agatkas, do 39 można spokojnie karmić.

fasolkamaria - jak tam u Was? U nas gorączka nie wróciła na szczęście, ale mała nadal kaszle i nochal ma zapchany.

Moja Julka też jeszcze kaszle, czasami słyszę jak jej tam furczy a ona nie wie ze ma odkaszlnąć katar na szczęście zelżał.W środę idziemy na kontrol mam nadzieję, że już się obędzie bez antybiotyku dalej. Mm jeszcze nadzieję, że małej nie zarażę teraz Ja bo chyrlam jak nie wiem co:baffled:

Cieszę się, że u Was lepiej :tak:

Nic o tym nie wiedziałam to na prawdę niesamowite :sorry2:
szkoda tylko ze jest poprzedzony tygodniowym marudzeniem:szok:

no wogóle
tygrysek82 wyluzuj

chyba każdy człowiek ma gorsze dni nie tylko niemowlaki
ja miałam wczoraj :-) wszystko mnie denerwowało

a mam pytanie ;

jak sobie radzicie z ciemieniuchą - stosujecie jakieś kremy bo olejuszka nam średnio pomaga
słyszałam że masłem kiedyś kobity smarowały ...

no wogóle
tygrysek82 wyluzuj

chyba każdy człowiek ma gorsze dni nie tylko niemowlaki
ja miałam wczoraj :-) wszystko mnie denerwowało

a mam pytanie ;

jak sobie radzicie z ciemieniuchą - stosujecie jakieś kremy bo olejuszka nam średnio pomaga
słyszałam że masłem kiedyś kobity smarowały ...

oj Arlets jestem bardzo wyluzowana:)))

Ostatnia edycja:
Arlets jak mam gorszy dzien to jedyna osoba na ktorej sie wyzywam to jest moj osobisty malzonek:baffled::sorry2:nie no zartowalam :zawstydzona/y:

u mnie to nie żarty - bo faktycznie wyzywam się tylko i wyłącznie na swoim facecie a potem mi albo głupio albo robi misię go szkoda :sorry2:

ide do sklepu po tą mustele
miłego dnia Dziołchy :-)

reklama
Ja dzisiaj wymiękam. Padaję małemy cycka na zmianę z butla z mlekiem i herbatka, a on ciagle głodny:baffled:. Zastanawiam się, czy on nie ma dna...

Do góry