Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana mi herbatki pomagają, ale jeszcze lepiej działa karmi:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak-tylko u mojej Małej krosti są na policzkach i czółku też-choć najbardziej wzdłuż skroni i nie wiem co toA jak wyglądają potówki?
U mojej dokładnie tak samo. Moim zdaniem mała ulewa raz , drugi... nie zmieniasz jej chyba pościeli ani kocyków codziennie....później buźka dotyka tego i się robią krostki Taka moja teoria
Agatkas przystawiam mała bardzo często,ale possie 2 minutki i nerwy i krzyk a potem z butli wypija 150ml więc poprostu się nie najada....dziś próbowałam ściągnąć choć trochę laktatorem i nawet 10ml nie było.....:-(....chyba skapituluję....:-(...
Qrcze YOKA ja też tak miałam że przez dwa dni praktycznie nic nie umiałam odciągnąć. A nie będzie to w Twoim przypadku kryzys laktacyjny??? Poczytaj sobie o tym jest dużo w necie...
My dzisiaj byliśmy u rehabilitantki na kontroli. Pochwaliła nas, że są postępy w podnoszeniu główki Choc mała dalej nie lubi być na brzuszku, cwaniara, tak długo się huśta na jeden bok, aż jej się uda przewrócić na plecki Rehabilitantka powiedziała, żeby jej na to nie pozwalać, bo to za wcześnie. Kazała nam też dalej ćwiczyć, bo jeszcze nie jest idealnie i 9 marca kolejna kontrola.
Julecza jest chora dostała antybiotyk. Jestem załamana... I to nie żadna grypa nie przeziębienie tylko zapalenie oskrzeli
I po co to całe karmienie piersią i to całe poświęcenie.... Ale jestem zła i ryczeć mi się chce.
Dziewczyny czy któraś z mamus karmiących pije herbatke poprawiająca laktację?? Np Hippi, bo ja dzisiaj kupilam w promocji taka granulowana razem z taka do zaparzenia.....i jestem ciekawa czy to cos pomaga???
Dziewczyny czy któraś z mamus karmiących pije herbatke poprawiająca laktację?? Np Hippi, bo ja dzisiaj kupilam w promocji taka granulowana razem z taka do zaparzenia.....i jestem ciekawa czy to cos pomaga???
a co za anybiotyk dostała !!! nie martw sie lepiej ze wyszło przed szczepieniem gorzej jakby zaszczepili ją jakby jej sie coś kluło dopiero !!! szybko dojdzie do siebie !!!