reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dziewczyny Mariczka tez tak piąstki wcina i równeiż zaczeła się mega slinić.... początkowo tez myslałamz,e to zebuszki,ale podobno najpierw troszke rozpulchniaja się maluszkom dziąsła i to od tego to slinienie i wkładanie raczek....;-)
Myszqa to naprawde dziwne,ze nie ma u Was osobnych wejść..... nawet u nas w dziurze takiej jak Tczew jest na szczęście osobne wejście dla chorych i zdrowych dzieciaczków.... Kucze moim zdaniem powinno tak byc wszędzie.....
Myszqa to naprawde dziwne,ze nie ma u Was osobnych wejść..... nawet u nas w dziurze takiej jak Tczew jest na szczęście osobne wejście dla chorych i zdrowych dzieciaczków.... Kucze moim zdaniem powinno tak byc wszędzie.....
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Moj tez sie slini strasznie i wklada rece do buzi ale tak samo bylo przy Cyprianie i myslalam ze bedzie mial zeby w wieku 3 mies ale sobie jescze troche poczekalam
Dziewczyny mam pytanko do tych co sciagaja mleczko
Kupilam sobie laktator reczny avent chce sciagac mleczko i zamrazac na jakies moje ewentualne wyjscia itd ale...
Moje dziecie je co 2 godz. jesli sciagne zaraz po jego jedzonku to jest dosc malo mleka troche odczekam to malo jest jemu przy nastepnym jedzonku. Narazie sciagalam pare razy po jego jedzeniu ale sciagnelam góra 30ml choc niby jak nacisnelam reka to jeszce leci ale laktatorem nie moge wycisnac Malo tego jak kiedy "doiłam" pelna piers to tez sciagnelam 40ml tylko, pozniej jak zaczyna leciec mniej to juz laktatorem nie daje rady wiem ze napewno mam dobra ilosc pokarmu bo jednak Ksawer przybiera na wadze, starcza mu itd. wiec o co chodzi?
Kiedy mam sciagac zeby cos sciagnac? Czy moze po kazdym jedzeniu odciagac po 30ml i dolewac do sciagnietego poprzednio i jak sie uzbiera ze 120-150 to zamrazac?
Dziewczyny mam pytanko do tych co sciagaja mleczko
Kupilam sobie laktator reczny avent chce sciagac mleczko i zamrazac na jakies moje ewentualne wyjscia itd ale...
Moje dziecie je co 2 godz. jesli sciagne zaraz po jego jedzonku to jest dosc malo mleka troche odczekam to malo jest jemu przy nastepnym jedzonku. Narazie sciagalam pare razy po jego jedzeniu ale sciagnelam góra 30ml choc niby jak nacisnelam reka to jeszce leci ale laktatorem nie moge wycisnac Malo tego jak kiedy "doiłam" pelna piers to tez sciagnelam 40ml tylko, pozniej jak zaczyna leciec mniej to juz laktatorem nie daje rady wiem ze napewno mam dobra ilosc pokarmu bo jednak Ksawer przybiera na wadze, starcza mu itd. wiec o co chodzi?
Kiedy mam sciagac zeby cos sciagnac? Czy moze po kazdym jedzeniu odciagac po 30ml i dolewac do sciagnietego poprzednio i jak sie uzbiera ze 120-150 to zamrazac?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cyprysiowa po prostu ściągaj te 30 ml po kazdym karmieniu i ci się nazbiera. Ja po karmieniu nic nie sciągam...
Agacia82
Mami :)
O kurcze Pytia, jedzcie lepiej do pediatry.Hania ma 38 gorączki
justyna
Fanka BB :)
Dostała AMOTAKS, syrop Malia, krople do noska homeopatyczne i coś osłonowego na żołądek. A kaszel ma straszny, bardzo mi jej szkoda. Pewnie, że lepiej że przed szczepieniem. Właśnie wczoraj przełożyłam szczepienie na 5 marci i mam nadzieję, że wtedy ta chroba będzie tylko wspomnieniem...
na pewno szybko sobie poradzi !!!!
a ja nawet jak mam mega pełne piersi to nie za bradzo moge odciągać tak było przy Liwii ze sie namęczyłam i góra 30 ml Poprostu laktatorem mi nie idzie a pokarmu na pewno mam bo i Liwia rosła jak na drożdżach i teraz Lenka tez fajnie pzybiera !!!
fasolkamaria
Fanka BB :)
Cyprysiowa mi położna powiedziała, że nigdy laktatorem nie ciągniesz tak jak ściąga dziecko i nawet jeśli laktatorem masz 30 ml to w rzeczywistości mleka jest dużo więcej czego dowodem jest przybieranie na wadzę Twojego synusia.
Pytia także radzę do pediatry.
Pytia także radzę do pediatry.
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Pytia ja tez radze lekarza, cholerka wie od czego taka gorączka.
Ściagalam sobie teraz mleczko, zapomnialam zalozyc ta nakladke masującą i powiem Wam ze sciaga sie o wiele lepiej. Ściągnelam z jednej piersi 50ml (z drugiej nie sciągałam bo niewiem czy za chwili nie przyjdzie glodny Ksawi ze spacerku)
Ściagalam sobie teraz mleczko, zapomnialam zalozyc ta nakladke masującą i powiem Wam ze sciaga sie o wiele lepiej. Ściągnelam z jednej piersi 50ml (z drugiej nie sciągałam bo niewiem czy za chwili nie przyjdzie glodny Ksawi ze spacerku)
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hania ma 38 gorączki
Biedna malutka, idźcie do lekarza.
Cyprysiowa masz sporo mleczka zazdroszczę