Agatkas
Mamusia Zuzolka
Zuzce zaczęła się łuszczyć skórka na czole - przy brwiach... nie wiecie co może być przyczyną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas tak się zaczęła skaza białkowa. Pani pediatra powiedziała, że jeżeli tylko w okolicach brwi się skóra łuszczy to nie trzeba zmieniać diety matki ( o ile karmisz piersią)Zuzce zaczęła się łuszczyć skórka na czole - przy brwiach... nie wiecie co może być przyczyną?
u nas na takie luszczenie skory powiedzieli ze to ciemieniuszka teraz zeszla z jednej brwi a troszke jeszcze na drugiej zostalo. smarowalam to wacikiem od uszy umoczonym w oliwceZuzce zaczęła się łuszczyć skórka na czole - przy brwiach... nie wiecie co może być przyczyną?
Zuzce zaczęła się łuszczyć skórka na czole - przy brwiach... nie wiecie co może być przyczyną?
pytia nie bedzie tak zle u mnie tez tak jest ze malutka obracala dłówka w jedną stronę i nie dzwigała jej i jak jej grzechotką machałam to na nią nie reagowała, pierwsze próby są najgorsze bo myslalam że to praktycznie nic nie pomoze dopiero jak ją odpowiedio ulozylam i dalam grajaca zabke na wprost to odrazu poskutkowałotrochę cierpliwosci i malutka tak to polubi że sama bedzie chciała sie poddawac tym ćwiczeniom ;-);-)
ja biorę Małego do pionu - jakoś sobie radzi!
Napiszcie mi prosze jak często wasze maluchy robią kupke?
Hania robi raz dziennie a czasmi co drugi, czy to nie za rzadko
Dodam ze w tej chwili mojego mleczka coraz mniej i więcej dostaje sztucznego:-(