reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Mój kręgosłup też odmawia mi posłuszeństwa. Dzisiaj próbowałam odkładać małą do łóżeczka za każdym razem,jak sie uspokajała na rękach, ale bezskutecznie, jak tylko ją odkładałam, od razu znowu protest :baffled:
polecam chustę do noszenia dzieci :tak: przyszła mi w tym tygodniu i jak na razie sprawdza się znakomicie :tak: a Lenka ma już ponad dwa miesiące

reklama
anoli i edee wrzuciłam filmik jak trzeba ułożyć maluszka, to jest na trzymanie główki :tak::tak::tak:
AgatkaS probuje odnalezc tą stronkę ale nie mogę się jej doszukać:-:)-:)-(

ollcia82 co do filmiku to jestem bardzo dumna z niej bo choc ćwiczenia są od wczoraj a tu takie efekty , rano jak ją probowalam tak polozyc to za nic nie chciala sie tak ulozyc, a popoludniu takie efekty. cieszy mnie to bo wiem że rehabilitacja ma sens i przynosi mega poprawe:-):-):-)

Monia świetny ten filmik. Jestem pod wrazeniem jak długo i ślicznie unosi główke:-)

A my tez troche cwiczylismy i choc hania ma dopiero 6 tyg i nie trzyma jeszcze tak długo głowki to juz ją lepiej podnosi niz wczesniej. Twoje wskazówki okazały sie naprawde przydatne. Wielkie dzieki:tak:

Monia jestem pod ogromnym wrazeniem :szok:, mój mały w zyciu nie podniesie tak główki :-(, Moze z moim Matim cos nie tak? Musze iść do pediatry, moze mi cos doradzi.

Monia - jak oglądałam filmik, to tak się wzruszyłam, że aż mi łzy popłynęły. Moja mała jutro kończy jutro drugi miesiąc!!! Ale waży dopiero 3200, jest taka delikatna, nie lubi leżeć na brzuszku, jeszcze nie unosi glówki, tylko troszkę próbuje, gdy ją na sobie kładę...

ollcia82 co do filmiku to jestem bardzo dumna z niej bo choc ćwiczenia są od wczoraj a tu takie efekty , rano jak ją probowalam tak polozyc to za nic nie chciala sie tak ulozyc, a popoludniu takie efekty. cieszy mnie to bo wiem że rehabilitacja ma sens i przynosi mega poprawe:-):-):-)

No naprawdę rewelacja :tak: Super, że w tak krótkim czasie są tak duże efekty.
A jaka ona wpatrzona w tą żabkę :-D

Monia fajnie by bylo jakbyś znalazła tą stronkę:)

A my dzisiaj mamy miesiąc:) Ale to zleciało:)

Wczoraj młoda mi zwymiotowała po raz trzeci od soboty:( Zawsze wieczorem po kąpaniu... nie wiem co może być przyczyną... myślicie że powinnam iść z tym do lekarza?

nie chce Cie straszyć ale Liwci tak własnie objawiła sie bakteria w moczu, wymiotowała czasem albo ulewałą bardzo i pediatra kazała zrobić badanie moczu i wyszła bakteria !

szok !!! świetnie sobie radzi !!!

moja jest leń i strasznie sie buntuje jak ma leżeć na brzuchu zaraz płacze histerycznie i ani myśli do góry dać wiec odpuszczałam jej i teraz żałuje ale nadrabiamy i ćwicze z nią po troszku kilka razy dziennie czasem utrzyma dłużej głowke a czasem lezy i wrzeszy i ani rusz !! pytałam lekarki i ona jak sprawdziła jej napiecie mieśni to zaraz mi kazała częscie na brzuch !

reklama
Ewelw, nie martw sie moja tez malutka dzisiaj wazyła 3600.
Główkę tez podnosi tak sobie, jest za leniwa i kiwa jej sie na boki, ale lekarka nie kazała sie tym martwic, powiedzaiała, ze dopiero jak skończy 3 misiace to bedzie sztywno trzymac główkę.

Monia, filmik super, od jutra tez próbuje troche leniuszke pocwiczyc

Do góry