reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
No to sie nie martw...na pewno byś poczuła jakby były większe...były by takie kuleczki wyczuwalne... Myślę że to po prostu alergia...
A byliście wczoraj gdzieś na spacerku ? Może go jakaś mrówka ciachnęła? Jak tak mam np jak właśnie mrówka mnie ugryzie albo oparzę sie pokrzywą, bo mają tą samą substancję alergizującą.

Edeee jak to się tak szybko rozprzestrzenia to pewnie coś go mocno uczula...jak twój G wróci to lepiej może faktycznie od razu do lekarza jakiegoś podjechać żeby przepisał ew. coś antyhistaminowego.

No to sie nie martw...na pewno byś poczuła jakby były większe...były by takie kuleczki wyczuwalne... Myślę że to po prostu alergia...
A byliście wczoraj gdzieś na spacerku ? Może go jakaś mrówka ciachnęła? Jak tak mam np jak właśnie mrówka mnie ugryzie albo oparzę sie pokrzywą, bo mają tą samą substancję alergizującą.

Agatkas, oto chodzi, że nigdzie nie byliśmy od kilku dni, oprócz tego, że we wtorek u lekarza, bo alan gorączkował ponad 38-39 dwa dni wraz z biegunką i brakiem apetytu, co utrzymuję się do teraz prócz temp.

Ale dzięki za odp. ok 13 pojade to sprawdzić, dla św. spokoju

Edeee jak to się tak szybko rozprzestrzenia to pewnie coś go mocno uczula...jak twój G wróci to lepiej może faktycznie od razu do lekarza jakiegoś podjechać żeby przepisał ew. coś antyhistaminowego.

No właśnie :( pojechała bym już dawno na pogotowie, ale G zabrał mój samochód, a w dodatku w bagażniku był wózek :(, ale muszę jakoś wytrzymać do tej 13 i od razu pojadę

Jakieś uczulenie to jest, nie wiadomo z czego :szok::baffled: w każdym razie dostaliśmy zastrzyk w dupkę, i leki, do tygodnia ma zejść.

reklama
Do góry