reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
No to sie nie martw...na pewno byś poczuła jakby były większe...były by takie kuleczki wyczuwalne... Myślę że to po prostu alergia...
A byliście wczoraj gdzieś na spacerku ? Może go jakaś mrówka ciachnęła? Jak tak mam np jak właśnie mrówka mnie ugryzie albo oparzę sie pokrzywą, bo mają tą samą substancję alergizującą.
A byliście wczoraj gdzieś na spacerku ? Może go jakaś mrówka ciachnęła? Jak tak mam np jak właśnie mrówka mnie ugryzie albo oparzę sie pokrzywą, bo mają tą samą substancję alergizującą.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Edeee jak to się tak szybko rozprzestrzenia to pewnie coś go mocno uczula...jak twój G wróci to lepiej może faktycznie od razu do lekarza jakiegoś podjechać żeby przepisał ew. coś antyhistaminowego.
edee24
Mama Alanka :-)
No to sie nie martw...na pewno byś poczuła jakby były większe...były by takie kuleczki wyczuwalne... Myślę że to po prostu alergia...
Agatkas, oto chodzi, że nigdzie nie byliśmy od kilku dni, oprócz tego, że we wtorek u lekarza, bo alan gorączkował ponad 38-39 dwa dni wraz z biegunką i brakiem apetytu, co utrzymuję się do teraz prócz temp.
Ale dzięki za odp. ok 13 pojade to sprawdzić, dla św. spokoju
edee24
Edeee jak to się tak szybko rozprzestrzenia to pewnie coś go mocno uczula...jak twój G wróci to lepiej może faktycznie od razu do lekarza jakiegoś podjechać żeby przepisał ew. coś antyhistaminowego.
No właśnie pojechała bym już dawno na pogotowie, ale G zabrał mój samochód, a w dodatku w bagażniku był wózek , ale muszę jakoś wytrzymać do tej 13 i od razu pojadę
Agatkas
Mamusia Zuzolka
No nie denerwuj się...po prostu idźcie i sprawdźcie... A nie braliście teraz jakiś lekarstw?
edee24
No nie denerwuj się...po prostu idźcie i sprawdźcie... A nie braliście teraz jakiś lekarstw?
kilka razy podałam mu, nurofen i enterol, ale wcześniej też to braliśmy i nie było żadnych skutków ubocznych ...
reklama
edee24
Edee jak Alanek i jego uczulenie???
Aj dziękuję Madzieńko, już dobrze w sobote dostaliśmy zastrzyk, a w niedziele praktycznie żadnego śladu już nie było po tym uczuleniu uffff