Aj dziękuję Madzieńko, już dobrze w sobote dostaliśmy zastrzyk, a w niedziele praktycznie żadnego śladu już nie było po tym uczuleniu uffff
To dobrze!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aj dziękuję Madzieńko, już dobrze w sobote dostaliśmy zastrzyk, a w niedziele praktycznie żadnego śladu już nie było po tym uczuleniu uffff
które z maluchów śpią z Wami w wyrku...Alexa to ja tak szybko z niego już nie wykurzę
które z maluchów śpią z Wami w wyrku...Alexa to ja tak szybko z niego już nie wykurzę
Dziewczyny, oglądałyście wczorajszą Uwagę? Było o testach fotelików samochodowych dla dzieci. Okazało się, że wiele z nich jest niebezpecznych. Na przykład my mamy Chicco i w testach wyszło, że przy zderzeniu przy prędkości 64 km/h dziecko wylatuje z fotelika jak z katapulty, razem z pasami. Dzisiaj szukam nowego fotelika i cóż kolejny tysiąc z głowy....
Bartek tzn zasypia koło 19 i śpi w łóżeczku, ale ok 23 się budzi i przenoszę go do naszego łóżka i tak śpimy do rana.
Ja podobnie jak Kokusia zamierzam odzwyczajać go dopiero około 2 urodzin.