Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dziewczynki dajecie dzieciom kisielki galaretki lub budynie z papierka? Mówię o tych Oetkera z naturalnymi barwnikami.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja daję Fisiel bo ani galaretek ani budyni moje panny nie lubią za to na widok kisielu dostają ślinotoku;-)Dziewczynki dajecie dzieciom kisielki galaretki lub budynie z papierka? Mówię o tych Oetkera z naturalnymi barwnikami.....
Majka śpi z nami, czasem chwilę zaśnie w łóżeczku, ale jak się w nocy przebudzi to już ląduje u nas bo jest taki wrzask że hoho.które z maluchów śpią z Wami w wyrku...Alexa to ja tak szybko z niego już nie wykurzę
Na szczescie moj Kubus juz od dluzszego czasu przesypia cala noc u siebie w lozeczku. Zasypia kolo 21ej i spi do 7ej-7.30 bez zadnej pobudki. Pewnie do czasu kiedy mu trojki zaczna wychodzic
A mam pytanie: jak usypiacie Wasze maluchy? bo ja po kapieli i kaszce ide z Kuba do jego pokoju, kladziemy sie na kanapie, spiewam mu 3-4 piosenki przy zgaszonym swietle, potem milkne a on przewraca sie z boczku na boczek, cos sobie jeszcze gaduli pod nosem i sam zasypia. Trwa to przewaznie kolo 20 minut a potem go przenosze spiacego do jego lozeczka. Jak to u Was wyglada??
A mam pytanie: jak usypiacie Wasze maluchy? bo ja po kapieli i kaszce ide z Kuba do jego pokoju, kladziemy sie na kanapie, spiewam mu 3-4 piosenki przy zgaszonym swietle, potem milkne a on przewraca sie z boczku na boczek, cos sobie jeszcze gaduli pod nosem i sam zasypia. Trwa to przewaznie kolo 20 minut a potem go przenosze spiacego do jego lozeczka. Jak to u Was wyglada??