reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Ewelw, myślę że Zuzia je tyle ile potrzebuje. Wagę ma w normie więc nie masz się czym martwić.

Bartek za to najchętniej na śniadania jadłby tylko parówki albo jajecznicę :dry::sorry2: jak robię mu coś innego - kanapki, omleta, naleśniki itp to wybrzydza...

reklama
Ewelw Zuzia waży tyle ile Iggy. To jest normalna waga dzieciaczków w tym wieku. Nie wydaje mi się, żeby twoja córcia mało jadła. Dzieci po roczku już tak szybko nie rosną, więc nie potrzebują tyle jedzenia.

puzzle takie drewniane z dużymi elementami.
gonito, czyli nawzajem się gonimy ;
a w chowanego po domu, oczywiście chowam się tak, że Iggy może mnie znaleźć. Sprawia mu też radość, jak gonię go taką drewnianą zabawką do pchania.
Sadzam go też na brzuchu swoim (trzymam mocno) i udaję rodeo.

puzzle takie drewniane z dużymi elementami.
gonito, czyli nawzajem się gonimy ;
a w chowanego po domu, oczywiście chowam się tak, że Iggy może mnie znaleźć. Sprawia mu też radość, jak gonię go taką drewnianą zabawką do pchania.
Sadzam go też na brzuchu swoim (trzymam mocno) i udaję rodeo.

Dzięki Zapominajko:) To my sie też tak bawimy oprócz puzzli:) My jeszcze mamy taką zabawę że robię jej zjeżdżalnię z przewijaka:) Opieram przewijak na łóżku i się ślizgamy:) A ja mam dodatkową darmową gimnastykę:)
Pytam Was bo szukam jakiś nowych zabaw bo te już mi się powoli nudzą;)

reklama
Do góry