reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Agatkas
nie wiem jak jest u Was ale u nas na poczatku Jula nie bardzo potrafiła chodzic w butach zimowych:-D:-Dmimo że ma podobno dobre:sorry2: czyli usztywniane w kosteczce, i z miekka podeszwą zginająca się w śródstopiu...po kilku spacerkach chodzenie wychodzi jej super, wiec moze na razie wstrzymaj sie z zakupem nowych butow....takie jest moje zdanie

A jakie macie?? Ja mam z Cool Club jakieś takie zwykłe kozaczki....wstawie potem zdjęcie...

reklama
Moja tez tak często ma!

A ja mam takie pytanie....temat pewnie już był poruszany ale za chiny go nie znajdę w takiej ilości postów:) Po jakim czasie od kiedy dzieci zaczynały chodzić...brałyście je na spacerki na nożkach? Jakie buciki kupić Zuzce na początek??? Te kozaczki co ma niby są usztywniane itd...ale wydaje mi się że mają za grubą podeszwę i są za wysokie, bo ona za cholere nie umie w nich chodzić:( Pomóżcie dziewczynki bo jutro jedziemy na zakupki i chciałabym jej jakieś buciki kupić.

Bartek też jak zaczął chodzić nie bardzo potrafił w bucikach zimowych, myslę że dzieci po prostu muszą się oswoić z takimi butami. Podobnie jak Madzienka, radziłabym wstrzymać się z kupnem nowych butów, tym bardziej że zimowych nie bardzo jest sens teraz kupować, skoro lada chwila nadejdzie wiosna.

Co do spacerków na nóżkach, to my na początku czasami wyciągaliśmy Bartka w wózka podczas spacerku.

Właśnie widziałam te wyprzedaże w smyku były sliczne buciki wiosenne z zeszłego sezonu skóra za 40 zl ! no ale podbicie tak niskie ze za cholere paluchów nie wciśnie i tez nic na wiosne nie mamy ale pilnie się rozglądam

Witam
Powiedzcie mi dziewczyny,jak ubieracie swoje maluchy do spania i ile macie stopni w pokoju w nocy??? i czy Wasze szkraby też nie lubią myć łepetynki??? bo moja Oli jak tylko widzi że puszczam wodę z prysznica to dostaje histerii....o rondzie nie ma mowy o ręczniku na oczy też nie....poprostu muszę siłą jej tą głowę płukać.....:-(

reklama
Witam
Powiedzcie mi dziewczyny,jak ubieracie swoje maluchy do spania i ile macie stopni w pokoju w nocy??? i czy Wasze szkraby też nie lubią myć łepetynki??? bo moja Oli jak tylko widzi że puszczam wodę z prysznica to dostaje histerii....o rondzie nie ma mowy o ręczniku na oczy też nie....poprostu muszę siłą jej tą głowę płukać.....:-(
Yoka ja nie płuczę jej głowy prysznicem, tylko polewam małym wiadereczkiem i jej się to podoba, bo prysznica chyba się boi.

Do góry