Agatkas
Mamusia Zuzolka
gratulacje dla Julki
to my tezdwa gorne sie przebiły tylko niewiem jakie
![]()
U nas to samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje dla Julki
to my tezdwa gorne sie przebiły tylko niewiem jakie
![]()
Madzienka, dagulla i agatkas-proszę ucałować dzieciaczki i pogratulować im zębolków
U nas niestety od wczoraj nie najlepiej-Młody się pochorował i dziś całą noc gorączkował. Ma bardzo mokry kaszel i boję się, żeby mu nie zaatakowało oskrzeli. I jak na złość jesteśmy u moich rodziców i nawet nie wiem, jak tu w sobotę znaleźć lekarza
A czy może mnie ktoś oświecić, jak po tych zmianach zacytować kilka postów???? Może poproszę PW, żeby nie zaśmiecać wątku![]()
oj biedny maluszek kurcze szkoda ze nie masz tam lekarza bo najgorzej jak przejdzie na oskrzela potem moze zaatakowac pluca a masz chociaz jakis syropek moze nie bedzie tak zle
Mam syropek, bo dzwoniłam do naszej pediatry i powiedziała mi, co mam kupić. Bierzemy flavamed i engystol, oraz vit C.
Madzienko dziękuję-teraz weszłam w przrglądarkę IE i nie mam tych przycisków, w Mozzilli też coś nie halonawet emotikonek nie mam
![]()
Ja w Mozilli mam przyciski...
a emikonki sa jak wejdziesz w odpowiedzi w zaawansowana edycje albo dwukrotnie klikając odpowiedź
Gratulujemy ząbka i odzwyczajenia od smoczkaMuszę Wam się pochwalić, że mamy kolejne dwa ząbki,a następne dwa są już prawie widoczne
Co do szczepienia na różyczkę/ odrę i świnkę, nam pediatra powiedziałą,że z reguły dzieci bardzo dobrze je znoszą. W ciągu tygodnia może się jednak pojawić wysypka-my na szczęście nic takiego nie mieliśmy. Zaszczepiliśmy też Młodego na meningokoki, więc teraz już może wybierać się do żłobka
No i musze pochwalić się jescze jednym "sukcesem"-odzwyczaiłam moje dziecko od smoczka. W tej kwestii postanowiłam być twarda i nie ustąpić. Pierwsze zasypianie odbyło się przy 1,5 godzinnym płaczu, a potem już było tylko lepiej. Dzisiaj po trzech tygodniach mały zapomniał o smoczku i już się go nie domaga.
Madzienka, dagulla i agatkas-proszę ucałować dzieciaczki i pogratulować im zębolków
U nas niestety od wczoraj nie najlepiej-Młody się pochorował i dziś całą noc gorączkował. Ma bardzo mokry kaszel i boję się, żeby mu nie zaatakowało oskrzeli. I jak na złość jesteśmy u moich rodziców i nawet nie wiem, jak tu w sobotę znaleźć lekarza
A czy może mnie ktoś oświecić, jak po tych zmianach zacytować kilka postów???? Może poproszę PW, żeby nie zaśmiecać wątku![]()
Mam do was pytanie:
Czy dajecie dzieciom wodę z cytryna do picia ?
Czy można dac wieczorem małemu nurofen przeciwbólowy , żeby go ząbki nie męczyły?