Agatkas
Mamusia Zuzolka
gratulacje dla Julki
to my tez dwa gorne sie przebiły tylko niewiem jakie
U nas to samo Chyba czwóreczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje dla Julki
to my tez dwa gorne sie przebiły tylko niewiem jakie
Madzienka, dagulla i agatkas-proszę ucałować dzieciaczki i pogratulować im zębolków
U nas niestety od wczoraj nie najlepiej-Młody się pochorował i dziś całą noc gorączkował. Ma bardzo mokry kaszel i boję się, żeby mu nie zaatakowało oskrzeli. I jak na złość jesteśmy u moich rodziców i nawet nie wiem, jak tu w sobotę znaleźć lekarza
A czy może mnie ktoś oświecić, jak po tych zmianach zacytować kilka postów???? Może poproszę PW, żeby nie zaśmiecać wątku
oj biedny maluszek kurcze szkoda ze nie masz tam lekarza bo najgorzej jak przejdzie na oskrzela potem moze zaatakowac pluca a masz chociaz jakis syropek moze nie bedzie tak zle
Mam syropek, bo dzwoniłam do naszej pediatry i powiedziała mi, co mam kupić. Bierzemy flavamed i engystol, oraz vit C.
Madzienko dziękuję-teraz weszłam w przrglądarkę IE i nie mam tych przycisków, w Mozzilli też coś nie halo nawet emotikonek nie mam
Ja w Mozilli mam przyciski...
a emikonki sa jak wejdziesz w odpowiedzi w zaawansowana edycje albo dwukrotnie klikając odpowiedź
Gratulujemy ząbka i odzwyczajenia od smoczkaMuszę Wam się pochwalić, że mamy kolejne dwa ząbki,a następne dwa są już prawie widoczne
Co do szczepienia na różyczkę/ odrę i świnkę, nam pediatra powiedziałą,że z reguły dzieci bardzo dobrze je znoszą. W ciągu tygodnia może się jednak pojawić wysypka-my na szczęście nic takiego nie mieliśmy. Zaszczepiliśmy też Młodego na meningokoki, więc teraz już może wybierać się do żłobka
No i musze pochwalić się jescze jednym "sukcesem"-odzwyczaiłam moje dziecko od smoczka. W tej kwestii postanowiłam być twarda i nie ustąpić. Pierwsze zasypianie odbyło się przy 1,5 godzinnym płaczu, a potem już było tylko lepiej. Dzisiaj po trzech tygodniach mały zapomniał o smoczku i już się go nie domaga.
Madzienka, dagulla i agatkas-proszę ucałować dzieciaczki i pogratulować im zębolków
U nas niestety od wczoraj nie najlepiej-Młody się pochorował i dziś całą noc gorączkował. Ma bardzo mokry kaszel i boję się, żeby mu nie zaatakowało oskrzeli. I jak na złość jesteśmy u moich rodziców i nawet nie wiem, jak tu w sobotę znaleźć lekarza
A czy może mnie ktoś oświecić, jak po tych zmianach zacytować kilka postów???? Może poproszę PW, żeby nie zaśmiecać wątku
Mam do was pytanie:
Czy dajecie dzieciom wodę z cytryna do picia ?
Czy można dac wieczorem małemu nurofen przeciwbólowy , żeby go ząbki nie męczyły?