reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki mają bardzo ciepłe głowy?
Moja Gabi często ma bardzo ciepłą głowę a czoło chłodne. Nie wiem czy się tym martwić czy to jest normalne?
mój Alex często ma ciepłe czólko a poliki zimne a nie ma gorączki...i też często ma zimne rączki...
Myszqa
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki mają bardzo ciepłe głowy?
Moja Gabi często ma bardzo ciepłą głowę a czoło chłodne. Nie wiem czy się tym martwić czy to jest normalne?
U nas to samo. Czasem mam wrażenie że Jasiek ma temperaturkę. A jak dotykam polików - zimne.
renia200
mama Victorki :)
darina moja córcia tak czasem ma, głowka pod włoskami ciepła a skronie normalne, zawsze jej mierze wtedy temperaturke ale jest ok,
Agatkas
Mamusia Zuzolka
dzieki dziewczyny za odpowiedz ale chodzi mi konkretnie o główkę pod włosami
Moja tez tak często ma!
A ja mam takie pytanie....temat pewnie już był poruszany ale za chiny go nie znajdę w takiej ilości postów Po jakim czasie od kiedy dzieci zaczynały chodzić...brałyście je na spacerki na nożkach? Jakie buciki kupić Zuzce na początek??? Te kozaczki co ma niby są usztywniane itd...ale wydaje mi się że mają za grubą podeszwę i są za wysokie, bo ona za cholere nie umie w nich chodzić Pomóżcie dziewczynki bo jutro jedziemy na zakupki i chciałabym jej jakieś buciki kupić.
Tak jak pisałam Pati tez w kozaczkach chodzi niezbyt ładnie i krzywo stopy kładzie, wiec ja ją zawsze biorę z wózkiem, kawałek przespaceruje na własnych nogach, a jak sie zmęczy to staje przodem do mnie, ręce do góry wyciąga i wraca wtedy bez szemrania do wozia ;-)
reklama
Moja tez tak często ma!
A ja mam takie pytanie....temat pewnie już był poruszany ale za chiny go nie znajdę w takiej ilości postów Po jakim czasie od kiedy dzieci zaczynały chodzić...brałyście je na spacerki na nożkach? Jakie buciki kupić Zuzce na początek??? Te kozaczki co ma niby są usztywniane itd...ale wydaje mi się że mają za grubą podeszwę i są za wysokie, bo ona za cholere nie umie w nich chodzić Pomóżcie dziewczynki bo jutro jedziemy na zakupki i chciałabym jej jakieś buciki kupić.
Agatkas nie wiem jak jest u Was ale u nas na poczatku Jula nie bardzo potrafiła chodzic w butach zimowychmimo że ma podobno dobre czyli usztywniane w kosteczce, i z miekka podeszwą zginająca się w śródstopiu...po kilku spacerkach chodzenie wychodzi jej super, wiec moze na razie wstrzymaj sie z zakupem nowych butow....takie jest moje zdanie