reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
dziekuje bardzo....narazie moja intuicja chyba nie zawodzi,bo pupa jest ok:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czesc baby!
U nas nadal bez zmian i na nic czasu nie mam. A do tego Iggy dba bym się nie nudziła w wolnym czasie.
Buziaki
U nas nadal bez zmian i na nic czasu nie mam. A do tego Iggy dba bym się nie nudziła w wolnym czasie.
Buziaki
a my mamy antybiotyk byłam z małym u lekarza i osłuchowo na szczęście jest w porządku, ale katar ma taki gęsty, zalegający, ropny i dostaliśmy zawiesinę aby niżej nie zeszło. Kaszelek też mamy więc mamy brać ambrosol lub flavamed, i takie krople do noska robione na zamówienie. Gardełko trochę zaczerwienione. I na kilka dni mamy się wstrzymać ze spacerkami.
a my mamy antybiotyk byłam z małym u lekarza i osłuchowo na szczęście jest w porządku, ale katar ma taki gęsty, zalegający, ropny i dostaliśmy zawiesinę aby niżej nie zeszło. Kaszelek też mamy więc mamy brać ambrosol lub flavamed, i takie krople do noska robione na zamówienie. Gardełko trochę zaczerwienione. I na kilka dni mamy się wstrzymać ze spacerkami.
Zdróweczka!!!!
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dziewczyny mam kilka pytań
1.U Zuzi czasem wyciągam z noska takie jakby malusieńkie skrzepy krwi (tak myślę ze to krwi bo są takie ciemne, ale pewności nie mam). Nie jest to często...w sumie ze trzy razy mi się zdarzyło. Skąd się to może brać?
2. Jak ubieracie dzieci po domu?
3. Czy w taką pogodę 10-13 stopni na dwór ubieracie rajstopki i spodnie z podszewką czy bez?
1.U Zuzi czasem wyciągam z noska takie jakby malusieńkie skrzepy krwi (tak myślę ze to krwi bo są takie ciemne, ale pewności nie mam). Nie jest to często...w sumie ze trzy razy mi się zdarzyło. Skąd się to może brać?
3. Czy w taką pogodę 10-13 stopni na dwór ubieracie rajstopki i spodnie z podszewką czy bez?
pyciolek87
Mama Alexa:*
1 nie nic takiego nigdy chyba raczej nie znalazla....
2.spodni albo rajstopki,papcie bodzika i bluzeczke z krotkim a jak chlodniej to leciutka z długim....
3.ja ubralam wczoraj rajtuzki ale spodnie bez podszewki....spodnie ocieplane nosimy w jka jest ponizej -10 st
2.spodni albo rajstopki,papcie bodzika i bluzeczke z krotkim a jak chlodniej to leciutka z długim....
3.ja ubralam wczoraj rajtuzki ale spodnie bez podszewki....spodnie ocieplane nosimy w jka jest ponizej -10 st
edee24
Mama Alanka :-)
Dziewczyny mam kilka pytań
ad.1 my nic takiego nie mieliśmy w nosku
ad.2 rajstopki (bądź jeansy) i body z długim rękawkiem (ale chyba będziemy nosić już krótki za niedługo) bo ciepełko
ad.3 ja do tej pory zakładałam z podszewką gatki, ale chyba zastąpię je zwykłymi spodniami + rajstopki
Agatkas
Mamusia Zuzolka
1. tak zdarzało nam sie czesto i nie mam pojecia od czego to, ostatnio juz sie nie zdarza ja zawsze w takich sytuacjak panikowałam bo moj mezowy ma czesto krwotoki z nosa i myslalam ze moze maly to po nim odziezdziczyl i balam sie wlasnie ze krew mu bedzie z nosa leciala
2.rajstopki albo spodnie body z krutkim i cienko bluzeczke z dlugim ale maly nauczyl sie zdejmowac bluzki i co mu zaloze to zciaga
3.ja ubieram rajstopki i dzinsy;-)
Dagulla a pytałaś o to lekarza?
Dzięki dziewczynki za odpowiedzi
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
hehhehe Ja chyba zapytam...ale tez jakoś okazji nie miałam a ostatnio na szczepieniu zapomniałam