Agatkas
Mamusia Zuzolka
Yoka tez konsultowała i już Oli musiała w tym gipsiku w nocy spac....moim zdaniem idź i się dowiedz...może powiedzą ze to się unormuje a moze już zalecą jakieś cwiczenia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A byłaś już u ortopedy, jak Kaceperek zaczął chodzic?wydaje mi sie ze kacper jak chodzi to jedna stope do srodka stawia i niewiem czy konsultowac to czy poprostu jeszcze mu sie to unormuje?
A byłaś już u ortopedy, jak Kaceperek zaczął chodzic?
U nas jest tak, że wizyta u ortopedy, jak dziecko ma około miesiąca, potem jak siada, a później właśnie jak zaczyna chodzic.
gratulujemy zabkow, no i super ze maly odzwyczail sie od smoczka brawo my na szczecie nie kozystalismy wogule ze smoczka ale domyslam sie ze musialo byc ciezko.
Muszę Wam się pochwalić, że mamy kolejne dwa ząbki,a następne dwa są już prawie widoczne
Co do szczepienia na różyczkę/ odrę i świnkę, nam pediatra powiedziałą,że z reguły dzieci bardzo dobrze je znoszą. W ciągu tygodnia może się jednak pojawić wysypka-my na szczęście nic takiego nie mieliśmy. Zaszczepiliśmy też Młodego na meningokoki, więc teraz już może wybierać się do żłobka
No i musze pochwalić się jescze jednym "sukcesem"-odzwyczaiłam moje dziecko od smoczka. W tej kwestii postanowiłam być twarda i nie ustąpić. Pierwsze zasypianie odbyło się przy 1,5 godzinnym płaczu, a potem już było tylko lepiej. Dzisiaj po trzech tygodniach mały zapomniał o smoczku i już się go nie domaga.