reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczyny...jak Wasze dzieci piją mleczko na noc to ile wypijają? Bo moja wypija 260ml i jej mało:szok::szok::-:)szok::szok: więc nie wiem czy jej kaszki na noc nie zrobić....ale wolałabym zeby jednak jeszcze przy tym mleku została....

Oj chcialabym zeby moja tyle choć raz w zyciu tyle zjadła...mleka to max.150ml i tylko rano wieczorem gęsta kaszka z 140ml wody:szok::szok::szok:ale spi całą noc więc chyba jej wystarcza....:-p:-p:-p

reklama
moja córcia pije tylko wode lub krowie mleczko z kropelką miodu, czy wy już dajecie krowie mleko, bo mnie lekarka kazała już ponad miesiąc temu przejść na krowie mleko

moja córcia pije tylko wode lub krowie mleczko z kropelką miodu, czy wy już dajecie krowie mleko, bo mnie lekarka kazała już ponad miesiąc temu przejść na krowie mleko

Renia nasza pediatra powiedziala ze jesli rdzicow stac na modyfikowane to z krowim mamy sie wstrzymac...:eek::eek::eek: co lekarz to inna opinia

Renia nasza pediatra powiedziala ze jesli rdzicow stac na modyfikowane to z krowim mamy sie wstrzymac...:eek::eek::eek: co lekarz to inna opinia
nam to samo powiedziała :sorry:
co do picia wieczorkiem mleczka to fifi ok 17-18 zjada 210 ml gestej kaszki a ok 19 30 dopija mleczkiem ok 150ml i spi całą noc. Myślałam aby tez przed samym snem dawać kaszkę gęstą z butelki ale Fifi tez nie chce pić nic gęstego z flaszki:-p
co do picia to Fifi obojetne co mu dam czy herbatkę czy soczek czy wodę , wszystko wypije oprócz kompociku :confused2::eek:

Ostatnia edycja:
Tak sobie myślę czy mozna kakao zrobic na mleku modyfikowanym????do cieplego mleczka wsypac kakao rozpuszczalne?? można???

My też już od dawna pijemy zwykłe mleko i to nie tyle ze względu na sytuację ekonomiczną co upodobań Natalki. Nie znosi modyfikowanego mleka i nic jej nie jest w stanie przekonac:no:ani zmiana smaku ani marki.

reklama
Do góry