reklama
Madziu nasza mała robi na nocniczek.....to znaczy kupkę zawsze,a siusiu tak co 3 raz...bo nie zawsze jeszcze ogarnie,ze to już ten moment jak jej sie chce i czasem poleci do pieluszki zanim zdarzymy ja rozebrac i posadzic na nocniczek... a daje nam "sygnał" w taki sposób jakby tłoczyła kupcie i to u niej wyszło samo z siebie, kiedyś tylko próbowaliśmy z kupka, nauczyła sie a o siusiu to już sama zaczęła....
ja jeszcze nie daje....Mari sporadycznie pija takie herbatki dla dzieci granulowane....np morelową....ale ogolnie to przestawilismy Mari na wodę i raczje pije wlasnie ją.....i nawet nie protestuje :-)
dziekuję
A jaką wodę pije Mari???
kana161
Mama "terrorystek" :P
oj nie martw sie:* u nas na początku tez tak jak pisały dziewczyny niżej jeden kubek na cały dzień.....więc była buteleczka soczku (z mała dziurką0 i kubeczek z woda...w końcu piła coraz więcej wody i tak juz zostało :-)Ja dalej nie potrafię nauczyć Alana pić wody, woli wcale nie pić :-(, a szkoda :-(
oj Karolinka to ma super....Mari jakby robiła kompociki to tez by pewnie mocniej protestowała ma się rozumieć :-)Karolina tez
ewentualnie kompocik mamusi:-)
My kupujemy jej albo Aquarel nestle chyba.....albo Primavere.... czasem jak zabraknie wieczorkiem bo wiadomo to różnie bywa to nawet zwykła przegotowana pije...:-)A jaką wodę pije Mari???
My kupujemy jej albo Aquarel nestle chyba.....albo Primavere.... czasem jak zabraknie wieczorkiem bo wiadomo to różnie bywa to nawet zwykła przegotowana pije...:-)
A przegotowujesz ja czy taka surowa z butelki???
A przegotowujesz ja czy taka surowa z butelki???
Bartek jak już zdarzy mu się pić wodę to pije Żywiec lub Dobrawę normalnie z butelki nieprzegotowaną.
Myszqa
Fanka BB :)
Ja od pewnego czasu już daję wodę nieprzegotowaną z butelki - taką jaką mam w domu. Nałęczowianke albo mężową Cisowiankę. Problemów nie było z brzuszkiem żadnych. Jaśkowi mam wrażenie zupełnie obojętne co pije. Aby było dużo picia. :-)Wogóle mu nie przeszkadza że ma wodę.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Madziu normalnie z butelki nalewam do kubeczka.....nie gotuje....A przegotowujesz ja czy taka surowa z butelki???
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dziewczyny...jak Wasze dzieci piją mleczko na noc to ile wypijają? Bo moja wypija 260ml i jej mało:-szok: więc nie wiem czy jej kaszki na noc nie zrobić....ale wolałabym zeby jednak jeszcze przy tym mleku została....
edee24
Mama Alanka :-)
Dziewczyny...jak Wasze dzieci piją mleczko na noc to ile wypijają? Bo moja wypija 260ml i jej mało:-szok: więc nie wiem czy jej kaszki na noc nie zrobić....ale wolałabym zeby jednak jeszcze przy tym mleku została....
Alan na mleku długo by nie pociągnął, na noc wypija kaszkę na mleku modyfikowanym jakieś 240-250 ml i na tym przesypia całą noc
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Alan na mleku długo by nie pociągnął, na noc wypija kaszkę na mleku modyfikowanym jakieś 240-250 ml i na tym przesypia całą noc
Moja nie ruszy niczego zagęszczonego z butelki....więc chyba będę musiała zrezygnować z butli na wieczór...:-(