reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczyny mam pytanie co do ząbków:eek: Bo moja Oli ma dolną jedynkę i teraz wyszedł jej u góry ale to będzie albo 4 albo 5 :szok: i nie wiem czy powinnam sie martwić bo chyba powinny wyrzynać się w innej kolejności???:szok:

reklama
Kochana a jak u Was z innym nabiałem? Co ewentualnie podajesz a czego jeszcze unikasz?
Dostaje praktycznie wszystko....jogurty,serki waniliowe,ser żółty,twarożek i jak narazie jest super....żadnych egzem nie dostaje....Być może alergia jej minęła....ale pediatra powiedziała,że jeśli młoda pije chętnie pepti to mamy jej je cały czas podawać i tak robimy ;-)

Dziewczyny mam pytanie co do ząbków:eek: Bo moja Oli ma dolną jedynkę i teraz wyszedł jej u góry ale to będzie albo 4 albo 5 :szok: i nie wiem czy powinnam sie martwić bo chyba powinny wyrzynać się w innej kolejności???:szok:

Czasem w innej kolejności wychodzą ząbki ale czasem też jest coś takiego jak zanik mlecznych jedynek i dwójek.... ale ja bym jeszcze chwilkę poczekała z osądzaniem czy to prawidłowe czy nie:)

Czasem w innej kolejności wychodzą ząbki ale czasem też jest coś takiego jak zanik mlecznych jedynek i dwójek.... ale ja bym jeszcze chwilkę poczekała z osądzaniem czy to prawidłowe czy nie:)
No bo kurczę znowu zaczynam się martwić....jedynki górne chyba wyjdą bo dziś zauważyłam,że Oli ma spulchnione dziąsełka i zaczerwienione....ale sama nie wiem chyba już świruję przez te zęby...:szok:

u nas też idą kolejne zeby i szkoda mi go bo jednak widac że mu zaczynają dokuczać - od samego początku wychodza mu jak nie po dwa to po cztery zęby na raz

u nas też idą kolejne zeby i szkoda mi go bo jednak widac że mu zaczynają dokuczać - od samego początku wychodza mu jak nie po dwa to po cztery zęby na raz
No Oliwia w poniedziałek dostała pierwszego,dziś drugiego i chyba lada dzień będą kolejne. źle sypia a dodatkowo ten gips jej w nocy przeszkadza no i w ciągu dnia tez jest marudna ale po za tym jest ok;-)

reklama
Do góry