reklama
Moja Oli też na pepti i pije aż jej sie uszy trzęsą;-)
Kochana a jak u Was z innym nabiałem? Co ewentualnie podajesz a czego jeszcze unikasz?
Dostaje praktycznie wszystko....jogurty,serki waniliowe,ser żółty,twarożek i jak narazie jest super....żadnych egzem nie dostaje....Być może alergia jej minęła....ale pediatra powiedziała,że jeśli młoda pije chętnie pepti to mamy jej je cały czas podawać i tak robimy ;-)Kochana a jak u Was z innym nabiałem? Co ewentualnie podajesz a czego jeszcze unikasz?
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dziewczyny mam pytanie co do ząbków Bo moja Oli ma dolną jedynkę i teraz wyszedł jej u góry ale to będzie albo 4 albo 5 i nie wiem czy powinnam sie martwić bo chyba powinny wyrzynać się w innej kolejności???
Czasem w innej kolejności wychodzą ząbki ale czasem też jest coś takiego jak zanik mlecznych jedynek i dwójek.... ale ja bym jeszcze chwilkę poczekała z osądzaniem czy to prawidłowe czy nie
No bo kurczę znowu zaczynam się martwić....jedynki górne chyba wyjdą bo dziś zauważyłam,że Oli ma spulchnione dziąsełka i zaczerwienione....ale sama nie wiem chyba już świruję przez te zęby...Czasem w innej kolejności wychodzą ząbki ale czasem też jest coś takiego jak zanik mlecznych jedynek i dwójek.... ale ja bym jeszcze chwilkę poczekała z osądzaniem czy to prawidłowe czy nie
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja bym się nie przejmowała....dopiero zaczęły wychodzić - daj im chwilkę czasuNo bo kurczę znowu zaczynam się martwić....jedynki górne chyba wyjdą bo dziś zauważyłam,że Oli ma spulchnione dziąsełka i zaczerwienione....ale sama nie wiem chyba już świruję przez te zęby...
Postaram się.....;-)Ja bym się nie przejmowała....dopiero zaczęły wychodzić - daj im chwilkę czasu
No Oliwia w poniedziałek dostała pierwszego,dziś drugiego i chyba lada dzień będą kolejne. źle sypia a dodatkowo ten gips jej w nocy przeszkadza no i w ciągu dnia tez jest marudna ale po za tym jest ok;-)u nas też idą kolejne zeby i szkoda mi go bo jednak widac że mu zaczynają dokuczać - od samego początku wychodza mu jak nie po dwa to po cztery zęby na raz
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Pierwsza!!!!!! Dzień dobry!
Ja już nie śpię a Zuza dalej komarzy Idę po kawkę kto ze mną?
Ja już nie śpię a Zuza dalej komarzy Idę po kawkę kto ze mną?