mamusia2008
mamusia Karolinki
nie potrafie powiedziec o jakich porach je, bo bywa roznie, jak ma ochote to je, a jak niema to na sile nie daje, bo jak je na sile to za chwile wymiotuje, wiec po co mam meczyc dziecko???wczoraj zuzia spała 3,5 godziny od 12.40 do 16.10. Dziś na razie tak samo śpi j eszcze nie wstała . Jestem w szoku!!!! Ale ostatnio chorowała - to może dlatego tak się rozespala.
Jestem wkurzona bo mała nie ma apetytu i nie chce pić. Nawet z łyżeczki. Parę łyczków (20 ml) i nic więcej. Ostatnio brała dużo różnych leków - więc jej chyba wszystko zbrzydło . leków już nie daję od 2 dni ale kupki nadal są rzadkie - takie trochę pod rozwolnienie podchodzą:-(. Dziś rano dodałam trochę smekty do jedzonka.
Najgorsze jest to, że robię np kaszkę ok 11-12 w południe a ona nie chce. Wczoraj zjadła rano mleczko, potem kaszkę potem obiadek i kaszkę. 4 posiłki. Dziś na razie tylko mleczko bo o 11 nie chciała ani kaszki ani jogurciku ani pić.Poza tym jak daję - to ma odruch wymiotny. A zawsze jadła:
7-8 mleko zagęszczone
10.30 kaszka
14.30 obiadek
16.30 deserek
18.00 kaszka
21.30 mleczko zagęszczone
Właśnie wstała to lecę grzać obiadek.
A o jakich porach i co dajecie dzieciom do jedzenia?
Może ja jej za dużo dawałam??? To znaczy mama dawała - a teraz ja na zwolnieniu jeszcze jestem to ja wszystko daję.
teraz tez miala jakos grype zoladkowa i tez po chorobie nie chciala jesc, ale dzis i wczoraj juz wcina wszytsko