tygrysek82
Fanka BB :)
kiedys zrobiłam Filipkowi omleta z banankami ale nie był zainteresowany ale musze za jakis czas powtórzyć próbę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakieś inne objawy ma ?
Dziękuję bardzo ten twarożek tzn taki w kostce? a z czym mu to robisz? ze szczypiorkiem????twarozek kupuje w sklepie spozywczym zwykly bialy twarozek chudy
a mleczna kanapka Kindera
KINDER MLECZNA KANAPKA
tak taki w kostcea robie bez szczypiorku gdyz moje dziecko pluje szczypiorkiem "ciapciam " ten twarożek z odrobinka mleczka aby nie był taki suchyDziękuję bardzo ten twarożek tzn taki w kostce? a z czym mu to robisz? ze szczypiorkiem????
Tez musze jej jakies nowe rzeczy powprowadzac bo jak juz jestem znia cały czas to sie nie boje , jak był ten wredny babsztyl to sie bałam żeby jej nowych rzeczy nie dawała. Ale chyba poczekam juz jak wyzdrowieje, jutro idziemy do kontroli....bo tak nie bede wiedziała czy to nadal choroba jakby coś jej zaszkodziło.tak taki w kostcea robie bez szczypiorku gdyz moje dziecko pluje szczypiorkiem "ciapciam " ten twarożek z odrobinka mleczka aby nie był taki suchy