reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

dziewczynki czy ktoras z was ma taki zestaw Canpol babies - akcesoria dla niemowląt - Plastikowy przezroczysty zestaw stołowy

chodzi mi konkretnie o ten bo Kacper ma taki tzn zielono niebieski nie rozowy:-D i kurcze nosc za niego dalam bo mezowy kupil w myku i sporo rzeplacil a miseczka i talezyk zaczely mi pekac i kurcze nawet nie wlewam nic goracego a jak wlewam w miseczke mleko to tak trzeszczy i zastanawia mnie czy wam tez tak sie dzieje:sorry2:

Ha, pewnie nie masz paragonu :( bo tak chyba najlepiej spróbować do reklamacji...

reklama
ja bucików po domku Nusi nie zakładam, byłam u ortopedy i on zdecydowanie kazał bucików nie zakładać wiec Lenka śmiga w skarpetkach antypoślizgowych
smoka moja Niunia domaga sie na noc i czasami na spacerze więc zawsze noszę przy sobie, a tak ogólnie staram sie jej nie dawać
mam pytanie czy któras z was szczepiła maluszka na ospe wietrzną???

ja bucików po domku Nusi nie zakładam, byłam u ortopedy i on zdecydowanie kazał bucików nie zakładać wiec Lenka śmiga w skarpetkach antypoślizgowych
smoka moja Niunia domaga sie na noc i czasami na spacerze więc zawsze noszę przy sobie, a tak ogólnie staram sie jej nie dawać
Mi pediatra powiedziała zeby zaszczepić jak będzie miała 14-15 m-cy.

Nasz ortopeda powiedzial to samo

A co do ospy to pediatra kazala nam nie laczyc tego szczepienia z odra,swinka i rozyczka i zaszczepic pozniej

Widzisz, a mi właśnie dzisiaj ortopeda powiedział, żeby nosić buty po domu. Widać każdy lekarz ma inne zdanie i skąd wiadomo co robić. Majka i tak sama przynosi buty, żeby jej zakładać, więc zakładam.

reklama
Madzienko duzo lepiej! W końcu się śmieje bawi wariuje:) Gorączki juz nie ma:) Antybiotyk jej smakuje więc nie ma problemu z podawaniem:) Także super:) W sobotę w końcu zrobimy imprezę urodzinową:)

Do góry