reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

dziewczynki czy ktoras z was ma taki zestaw Canpol babies - akcesoria dla niemowląt - Plastikowy przezroczysty zestaw stołowy

chodzi mi konkretnie o ten bo Kacper ma taki tzn zielono niebieski nie rozowy:-D i kurcze nosc za niego dalam bo mezowy kupil w myku i sporo rzeplacil a miseczka i talezyk zaczely mi pekac i kurcze nawet nie wlewam nic goracego a jak wlewam w miseczke mleko to tak trzeszczy i zastanawia mnie czy wam tez tak sie dzieje:sorry2:

Ha, pewnie nie masz paragonu :( bo tak chyba najlepiej spróbować do reklamacji...

reklama
ja bucików po domku Nusi nie zakładam, byłam u ortopedy i on zdecydowanie kazał bucików nie zakładać wiec Lenka śmiga w skarpetkach antypoślizgowych
smoka moja Niunia domaga sie na noc i czasami na spacerze więc zawsze noszę przy sobie, a tak ogólnie staram sie jej nie dawać
mam pytanie czy któras z was szczepiła maluszka na ospe wietrzną???

ja bucików po domku Nusi nie zakładam, byłam u ortopedy i on zdecydowanie kazał bucików nie zakładać wiec Lenka śmiga w skarpetkach antypoślizgowych
smoka moja Niunia domaga sie na noc i czasami na spacerze więc zawsze noszę przy sobie, a tak ogólnie staram sie jej nie dawać
Mi pediatra powiedziała zeby zaszczepić jak będzie miała 14-15 m-cy.

Nasz ortopeda powiedzial to samo

A co do ospy to pediatra kazala nam nie laczyc tego szczepienia z odra,swinka i rozyczka i zaszczepic pozniej

Widzisz, a mi właśnie dzisiaj ortopeda powiedział, żeby nosić buty po domu. Widać każdy lekarz ma inne zdanie i skąd wiadomo co robić. Majka i tak sama przynosi buty, żeby jej zakładać, więc zakładam.

reklama
Madzienko duzo lepiej! W końcu się śmieje bawi wariuje:) Gorączki juz nie ma:) Antybiotyk jej smakuje więc nie ma problemu z podawaniem:) Także super:) W sobotę w końcu zrobimy imprezę urodzinową:)

Do góry