reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
dziewczyny jakie kapcioszki po domku nosza Wasze dzieciaki?my mamy 19 o takie
NOWE BUCIKI BEFADO 18, 19, 20 (880930005) - Aukcje internetowe Allegro
tylko inny kolor.i zastanawiam sie jakie zamowic badz kupic mu teraz.jakies polecacie?

Pyciolku Zosia ma ten sam fason i też z Befado i myślę, że akurat Befado to porządna firma :-) Jesteśmy zadowoleni i nie szukamy innych :-) Ewentualnie rozważ, czy nie znajdziesz gdzieś w sklepie na miejscu, bo parę dni temu płaciłam za takie 22 zł no a a Allegro dochodzi jednak przesyłka :-)

my mamy takie tyle ze maly nauczyl sie juz je sam zdejmowac ale nie robi tego az tak czesto takze nie jest zle:tak:
jakie bo nie ma linka?:sorry2:

Pyciolku Zosia ma ten sam fason i też z Befado i myślę, że akurat Befado to porządna firma :-) Jesteśmy zadowoleni i nie szukamy innych :-) Ewentualnie rozważ, czy nie znajdziesz gdzieś w sklepie na miejscu, bo parę dni temu płaciłam za takie 22 zł no a a Allegro dochodzi jednak przesyłka :-)
no wlasnie ja za nie zaplacilam 36zl:szok::szok:dlatego szukalam na allegro,ale skoro mowisz ze za 22zl wiec poszukam jeszcze raz:tak:

dziewczynki czy ktoras z was ma taki zestaw Canpol babies - akcesoria dla niemowląt - Plastikowy przezroczysty zestaw stołowy

chodzi mi konkretnie o ten bo Kacper ma taki tzn zielono niebieski nie rozowy:-D i kurcze nosc za niego dalam bo mezowy kupil w myku i sporo rzeplacil a miseczka i talezyk zaczely mi pekac i kurcze nawet nie wlewam nic goracego a jak wlewam w miseczke mleko to tak trzeszczy i zastanawia mnie czy wam tez tak sie dzieje:sorry2:

My już po domowej wizycie lekarki.

Alan na wirusa jelitowego i podwyższoną perystaltykę :szok: jelity, pozatym wszystko czyściutkie, mamy zbijać gorączkę, dawać smectę i probiotyk +dieta bezmleczna i wrócić spowrotem do bebilonu (ostatnio zmieniliśmy na bebiko), i mamy czekać na poprawę :tak::tak: ufff, kamień mam z serca :tak:
Uffff :) Super że nie musi żadnych antybiotyków brać:)

ja mialam lakierowane zeby jak skonczylam 6 lub 7 lat,
moja mama mowila ze niema sensu lakierowac mleczniaki ktore wypadna

Dużo ludzi tak mówi ale ja sie z tym nie zgodzę. Im dłużej masz mleczaki (najlepiej zdrowe) tym równiejsze i mocniejsze masz potem stałe. Więc dla mnie lakierowanie ma sens.
Ja mam fioła na punkcie zębów Zuzi bo ja mam słabe i brzydkie i jest to mój największy kompleks.... Kilku już sie pozbyłam...a teraz zakładam aparat w lutym głownie po to....zeby móc później korony zrobić.:-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry