pyciolek87
Mama Alexa:*
Kacper juz od jakiegos czasu domowe nosi 22
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kacper juz od jakiegos czasu domowe nosi 22
dziewczyny jakie kapcioszki po domku nosza Wasze dzieciaki?my mamy 19 o takie
NOWE BUCIKI BEFADO 18, 19, 20 (880930005) - Aukcje internetowe Allegro
tylko inny kolor.i zastanawiam sie jakie zamowic badz kupic mu teraz.jakies polecacie?
jakie bo nie ma linka?my mamy takie tyle ze maly nauczyl sie juz je sam zdejmowac ale nie robi tego az tak czesto takze nie jest zle
no wlasnie ja za nie zaplacilam 36zldlatego szukalam na allegro,ale skoro mowisz ze za 22zl wiec poszukam jeszcze razPyciolku Zosia ma ten sam fason i też z Befado i myślę, że akurat Befado to porządna firma :-) Jesteśmy zadowoleni i nie szukamy innych :-) Ewentualnie rozważ, czy nie znajdziesz gdzieś w sklepie na miejscu, bo parę dni temu płaciłam za takie 22 zł no a a Allegro dochodzi jednak przesyłka :-)
teraz juz wiem o co chodziale jestem zakrecona
takie mamy DARIA SUPER PAPUTKI ZETPOL ROZ.25 z wkładką (874632391) - Aukcje internetowe Allegro
Uffff Super że nie musi żadnych antybiotyków braćMy już po domowej wizycie lekarki.
Alan na wirusa jelitowego i podwyższoną perystaltykę jelity, pozatym wszystko czyściutkie, mamy zbijać gorączkę, dawać smectę i probiotyk +dieta bezmleczna i wrócić spowrotem do bebilonu (ostatnio zmieniliśmy na bebiko), i mamy czekać na poprawę ufff, kamień mam z serca
ja mialam lakierowane zeby jak skonczylam 6 lub 7 lat,
moja mama mowila ze niema sensu lakierowac mleczniaki ktore wypadna