reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
dziewczyny jakie kapcioszki po domku nosza Wasze dzieciaki?my mamy 19 o takie
NOWE BUCIKI BEFADO 18, 19, 20 (880930005) - Aukcje internetowe Allegro
tylko inny kolor.i zastanawiam sie jakie zamowic badz kupic mu teraz.jakies polecacie?

Pyciolku Zosia ma ten sam fason i też z Befado i myślę, że akurat Befado to porządna firma :-) Jesteśmy zadowoleni i nie szukamy innych :-) Ewentualnie rozważ, czy nie znajdziesz gdzieś w sklepie na miejscu, bo parę dni temu płaciłam za takie 22 zł no a a Allegro dochodzi jednak przesyłka :-)

my mamy takie tyle ze maly nauczyl sie juz je sam zdejmowac ale nie robi tego az tak czesto takze nie jest zle:tak:
jakie bo nie ma linka?:sorry2:

Pyciolku Zosia ma ten sam fason i też z Befado i myślę, że akurat Befado to porządna firma :-) Jesteśmy zadowoleni i nie szukamy innych :-) Ewentualnie rozważ, czy nie znajdziesz gdzieś w sklepie na miejscu, bo parę dni temu płaciłam za takie 22 zł no a a Allegro dochodzi jednak przesyłka :-)
no wlasnie ja za nie zaplacilam 36zl:szok::szok:dlatego szukalam na allegro,ale skoro mowisz ze za 22zl wiec poszukam jeszcze raz:tak:

dziewczynki czy ktoras z was ma taki zestaw Canpol babies - akcesoria dla niemowląt - Plastikowy przezroczysty zestaw stołowy

chodzi mi konkretnie o ten bo Kacper ma taki tzn zielono niebieski nie rozowy:-D i kurcze nosc za niego dalam bo mezowy kupil w myku i sporo rzeplacil a miseczka i talezyk zaczely mi pekac i kurcze nawet nie wlewam nic goracego a jak wlewam w miseczke mleko to tak trzeszczy i zastanawia mnie czy wam tez tak sie dzieje:sorry2:

My już po domowej wizycie lekarki.

Alan na wirusa jelitowego i podwyższoną perystaltykę :szok: jelity, pozatym wszystko czyściutkie, mamy zbijać gorączkę, dawać smectę i probiotyk +dieta bezmleczna i wrócić spowrotem do bebilonu (ostatnio zmieniliśmy na bebiko), i mamy czekać na poprawę :tak::tak: ufff, kamień mam z serca :tak:
Uffff :) Super że nie musi żadnych antybiotyków brać:)

ja mialam lakierowane zeby jak skonczylam 6 lub 7 lat,
moja mama mowila ze niema sensu lakierowac mleczniaki ktore wypadna

Dużo ludzi tak mówi ale ja sie z tym nie zgodzę. Im dłużej masz mleczaki (najlepiej zdrowe) tym równiejsze i mocniejsze masz potem stałe. Więc dla mnie lakierowanie ma sens.
Ja mam fioła na punkcie zębów Zuzi bo ja mam słabe i brzydkie i jest to mój największy kompleks.... Kilku już sie pozbyłam...a teraz zakładam aparat w lutym głownie po to....zeby móc później korony zrobić.:-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry