reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

doszedł :-D:happy::-)
Coprawda nie wyglądam jak Pani prezentująca strój na stronie allegro ale też okropnie jakoś nie jest. No poza tym że splaszcza mnie calkowicie - hehe...

Magda, a który to Ci się rozłozył ? Młody czy Stary?

reklama
Liwuś - młodszy gorączkuje... dlatego basen pod znakiem zapytania narazie... prócz gorączki nic mu niejest - a ściślej niebyło do południa (wtedy rozmawiałyśmy). I podejrzenia padły na ząbki. Więc czekamy:-) i trzymam kciuki żeby to były ząbki.
a ja niestety stroju do poniedziałku niedostane....

w poniedziałek nadal się nie wybieram. Mam @ to raz. Dwa podałam małemu( Antoś) lek bo nie będę siedziała jak ma 39 stopni..czekam wszystko się okaże..

kochane...my bylismy wczoraj na basenie w dobrym....cholerka niestety dopiero na basneie mój d przypomniał sobie ze nie wziął aparatu..ale maks byl zachwycony...a najbardziej spodobało mu sie jacuzzi :-D tak cieplutko fajnie ze az ziewac zaczął..a później w szatni zaczął tak sie wydzierac aż mi głupio było-ale zmęczony był i lulu chciał....
a mój D podsłuchal jak czekał na korytarzu jak wyszły 2 kobiety w podeszłym wieku i jedna do drugiej:
jak mozna z takim maluszkiem na basen,co ta matka sobie wyobrazała....normalnie parschnęłam smiechem hahaha :-D:-D:-D
kochane mam nadzieje ze wam dzieciaczki szybko wyzdrowieją
aa Liwus..pociesze cię..mi tez przyszedl strój z allegro i wyglądam w nim tragicznie...ale mam przynajmniej motywacje zeby schudnąć haha ciekawe czy wystarczającą...

Witam, mam na imię Magda, mam 22 lata i 9 miesięcznego synka-Kacperka.:-)
Mieszkam na Osiedlu Mazurskim i szukam mamy z tamtych okolic, aby pojsc razem na spacer z dzieciaczkami,a przy okazji troche pogadac. zainteresowane kobietki prosze o kontakt, oto moj numer gg: 8391036.

Witam, mam na imię Magda, mam 22 lata i 9 miesięcznego synka-Kacperka.:biggrin2:
Mieszkam na Osiedlu Mazurskim i szukam mamy z tamtych okolic, aby pojsc razem na spacer z dzieciaczkami,a przy okazji troche pogadac. zainteresowane kobietki prosze o kontakt, oto moj numer gg: 8391036.

witajcie kochane!!!

co tam słychać u Was??
w czwartek kawcia u mnie??
Witaj Sweetm!! Ja mieszkam na Pieczewie, czyli zdeczka dalej:sorry2:
Ja też mam ambitne plany schudnąc, ale ja na razie to są plany:-p jakoś brak mi weny:crazy:

Witaj sweetmk22!
Ja mieszkam w centrum przy paru Kucocińskiego także w sumie niedaleko Ciebie więc z chęcia się wybiorę z Tobą na spacer jeśli będziesz miała ochotę...
Pozdrawiam!

Tosika - kawusia obowiązkowa pod warunkiem że mi benzyny po drodze nie zabraknie :-D Chyba że zrobie sobie "mały"spacerek ... ale chyba po drodze bym umarła :happy:

Liwus ja też mieszkam przy parku kusocińskiego więc jak już dojdę do siebie to się z chęcią umówię na spacerek.

A co u mnie- od 2 dni nie plamię :tak:, no i rzygam też już trochę mniej, chociaż mnie muli jeszcze:baffled:. Ale może już jakoś wyjdę na prostą. Jutro mam usg to zobaczymy jak tam fasolka rośnie. Sądząc po wielkości brzucha to powinnam być już w jakimś 5 miesiącu, hehe. JAkiś rozciągliwy się zrobił po poprzedniej ciąży.

reklama
Do góry