reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

witaj Justyna ;-)
dziewczyny dzwoniłam na basen do dobrego i pytałam o temperature.powiedzieli ze na malym basenie jest 31-32stopnie.hmmmm czy to nie za mało?:confused:

reklama
Justyna , Iza witajcie ...:-)
Ale tutaj coś cisza ostatnio..
Kachurek jak tam samopoczucie?
Ola jak tam nocki i nie tylko , lepiej?

nocki lepsze...pół na pół..połowe w łóżeczku,połowe ze mną :-) temperaturki póki co nie ma...no i już zaczyna kumac że kapiel cycuś światełko i lulu..chociaz czasami jeszcze stawia opory i zamiast zasypiac to sie smieje i zagaduje po swojemu z cyckiem w buźce:-D

Halo!
Ja ciągle rzygam i plamię, więc nic nowego. Kurka , a dzisiaj właśnie dostałam smsa od kumpeli w 5 m. ciąży , że wróciła z nart.:szok: W ogóle wszystkie moje kumpele chodziły w ciąży czując się wspaniale tylko ja jakaś nie halo - to plamienia , to rzyganie. No nic przetrwam jakoś, ważne żeby dzidź urodził się cały i zdrowy.:tak:
Chciałam z trójkę dzieci ale kolejne to chyba przygarnę, bo kolejnej ciąży to już mi organizm chyba nie wytrzyma, :baffled:.

Kachurek zanim sie obejrzysz będzie juz po :tak: i babelek będzie razem z wami.....i pójdą precz te wstrętne dolegliwości ;-)

a co tu tak pusto? mój Maksio poszedł sobie spac przed 20..nawet nie poczekał az go mamusia wykapie...mam tylko nadzieje ze w srodku nocy nie zrobi oczek jak 5zł:-D

Ola, no ja własnie nie wiem dlaczego taka pustelnica tu. Chociaż może i wiem...
Magdziara , Nikula wychodzić mi z tych chust ( dla niewtajemniczonych : www.chusty.info ) i wchodzić na BB i to już:-D
Olu a byłaś na basenie w Dobrym Mieście?
A te 31 stopni to wydaje mi się że ok.

reklama
liwuś a ja od trzech dni z urzędnikami mam sajgon... ręce mi opadają:-) dziękuję za namiary na dermatologa ;-)

ps. strój doszedł?

Do góry