reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

reklama
Halo. Odzywam się dopiero teraz bo nie miałam przez kilka dni dostępu do neta.:angry:
Byłam w czwartek na usg i dobra nowina to taka że serducho bije jak dzwon. Druga trochę gorsza to , że mam krwiaka i muszę leżeć żeby się wchłonął. Już tak się ze mnie nie leje, więc musi być dobrze. Jak będę miała trochę siły to wkleję zdjęcie z usg, ale na razie zajmuję się głównie rzyganiem i ciężko mi usiąść do kompa:zawstydzona/y::sorry2:. Mdłości trzymają mnie cały dzień, ale przynajmniej wiem że dzidziuś rośnie zdrowy!:tak:
Pozdrowionka.

Kachurek , to super wiadomości że wszystko wporządeczku z fasoliną .
Teraz leż , wypoczywaj i pozbywaj się paskudnego krwiaka.
Ściskamy Cię serdecznie!

nikula fajna stronka :) no ale mi przyda sie dopiero za jakis czas,ale już poszła do zakładek :rofl2:
Kachurek świetnie że wszystko w porządku z małym groszkiem :-D leż i odpoczywaj

a ja mam meega problem...Maks w dzien nie chce spać..co za tym idzie marudny sie robi i nie do zycia..już nie pamiętam kiedy spał w łóżeczku i nie wiercił sie przy jedzeniu..pediatra dał czopki kojąco-uspokajające, bo stwierdziła że on musi spac w dzień więcej...no to mu dałam na wieczór..ale po parunastku minutach zrobił kupe
i jak zwykle...problem z uśnięciem-godz 22 a on uhahany i rozgadany...i nie wiem znowu zasnęłam pierwsza a on jakos później przy cycku :wściekła/y: jestem wściekła ze zasypiam i nie odkładam go..ale wczoraj zanim poległam 5 razy go odkładałam a on lalala do cyca...:baffled: wymiekam

Ola , nigdy tak ni emiałam z Młodym więc Ci nawet nie pomogę jedynie co mogę gdybać co to jest to może "skok wzrostowy". Za kilka dni powinno się uspokoić a jak nie to może ma gorsze dni... sama nie wiem.

Maly ma wszystkie objawy zabkowania :wściekła/y::-:)szok: od slinienia się do gorączkowania..wczoraj dopiero jak mu dałam paracetamol to sie misiak uspokoił i zasnął,a czytałam że czasami dziąsęłka moga dawać o sobie znac nawet pare mies przed pojawieniem się pierwszego zabka...ale bardziej podoba mi sie twoje przypuszczeni :rofl2:

No to dzisiaj Cię nie pocieszę bo Adaś zaczął się slinić też ok. 3 miesiąca a zeęba nie ma do dzisiaj.
No ale życzę Ci żeby ta sytuacja się skończyła jak najszybciej.

reklama
Witam wszystkie panie
chciałam wszystkim poklecić nowy sklep z ciuszkami dla dzieci. Sklep o nazwie baby boom
mieści się w domu towarowym dukat, obok alfy na 2 piętrze. W ofercie przede wszystkim ciuszki używane dla dzieci i zabawki. Naprawdę ładne i w świetnuch cenach dużo firmowych. Wszystkie prane i prasowane. Jest winda można dojechac z wózkiem i fajny kącik dla dzieci - jest gdzie zostawić pociechę. Otwarty od 10.00- 18.00 pon - pt i sobota 10.00- 14.00

Do góry