reklama
Melakarmelata
Zaangażowana w BB
będzie dobrze, bo co ma być inaczej !!!!
crazy_rita
Aktywna w BB
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Musi być dobrze, nawet gdyby lekarz potwierdził astmę. Da się żyć z tą chorobą w miarę normalnie. Są gorsze nieszczęścia.
Poza tym piękna pogoda, słońce i pierwsze wiosenne ćwierkania ptaków bardzo pozytywnie mnie nastawiają
Poza tym piękna pogoda, słońce i pierwsze wiosenne ćwierkania ptaków bardzo pozytywnie mnie nastawiają
W zasadzie wszystkie znajome mi dziewczyny które korzystały z pomocy wynajmowanej położnej sobie chwalą.
Wiadomo jest to indywidualna pomoc a wiadomo że z porodami jest różnie, jedne idą szybko a drugie trwają po 12 godz.
Czy znacie jakies położne godne polecenia z Szp.Wojewódzkiego i ile mniej więcej kosztuje taka opieka?
Wiadomo jest to indywidualna pomoc a wiadomo że z porodami jest różnie, jedne idą szybko a drugie trwają po 12 godz.
Czy znacie jakies położne godne polecenia z Szp.Wojewódzkiego i ile mniej więcej kosztuje taka opieka?
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Musi być dobrze, nawet gdyby lekarz potwierdził astmę. Da się żyć z tą chorobą w miarę normalnie. Są gorsze nieszczęścia.
Jasne, najważniejsze jest pozytywne myślenie!
A jeżeli chodzi o położną to ja zanim dowiedziałam się, że będę miała cc to zastanawiałam się nad tym. Kilka moich znajomych wynajmowało taką osobę i były zadowolone. A w zeszłym roku w maju koleżanka płaciła dla położnej z Wojewódzkiego ok 600 zł (jak ją spotkam i jak nie zapomnę to zapytam ją o kontakt)
reklama
Melakarmelata
Zaangażowana w BB
U mnie była Elunia z wojewódzkiego, kobieta anioł . Ja miałam lekki poród, bo na porodówkę weszłam 19.20, a urodziłam 21.25 . Mimo to nie wyobrażam sobie tego bez niej , najważniejsze to jest to, ze Cie wspiera i informuje co się dzieję, ile jeszcze ... rewelacja. Przed zastanawiałam się bardzo czy skorzystać, ale wiem, że to były dobrze wydane pieniądze, i przy następnym dziecku nie będę się zastanawiała ani chwili. Kobieta która nie rodziła nie zdaje sobie sprawy z tego jak to wygląda, i wydaje się jej że moment ten nigdy nie nadejdzie ( ja tak mialam ) i że jakoś to będzie, bo przeciez miliony rodzą, ale dopiero po wie jak ważne jest to, żeby mieć w pobliżu zaufaną, fachową osobę . Ela do mnie zaglądała równiez po, co jest fajne, bo można wypytać o wszystko, a panie od dzieci w wojewódzkim niezbyt fajne.
A mój Michał się dziś pierwszy raz przekręcił z brzuszka na plecy i widac strasznie mu sie to podoba
A mój Michał się dziś pierwszy raz przekręcił z brzuszka na plecy i widac strasznie mu sie to podoba