reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

no w sumie staram się jeść zdrowo i te wartościowsze produkty jak ciemne pieczywo zamiast białego, albo kasze. Pod koniec ciąży miałam cukrzycę, więc teraz staram się jeść podobnie...

A małego będę obserwować jak cos zauważę to będę reagować :)

Na wynik ok 21 dni trzeba czekać, można trochę wcześniej zadzwonić więc muszę się uzbroić w cierpliwość...

reklama
Właśnie zbierałam się żeby napisać, przyszły wyniki w zeszłym tygodniu i jest wszystko w porządeczku :), kamień z serca :) :). Kurcze czasu coraz mniej, mój mały kochany łobuzek pochłania go dość sporo :) :), a co tam u was dziewczynki, cichutko tu na forum :) :)

Może jakies pomysły na gwiazdkowe prezenty dla panów zawsze mam z tym problem :)

dziewczyny moze ktoras ma nowy nr do dr Sankowskiej-okulistki, zmienila gabinet i nie moge jej teraz namierzyc, z gory dzieki za pomoc

Super, że wyniki są w porządku !!! Kamień z serca.
Ja ostatnio cierpię na chroniczne niewyspanie. Młoda urządza sobie maratony nocne i ssie co godzinę, jak noworodek a nie prawie 1,5 roczna panienka. Chciałam ograniczyć karmienia, ale kiepsko to idzie. Na dodatek wychodzą jej kolejne zęby i jak zaciśnie te już wyrżnięte na piersi to gwiazdy w oczach widzę.
Mój M napisał do Mikołaja, że chce kierownicę do PS3, więc nie muszę nic wymyślać. Gorzej z dziećmi. Lista jest dłuuuugaaaaa :)

Ja to mam zawsze z małżonkiem największy kłopot, a w tym roku to prezenty chyba głównie przez internet będę robić, bo ciężko się z domu wyrwać :) i tak myślę, że chyba pójdę w książki :)

Kurcze mały rośnie jak na drożdżach, a my mamy jeszcze 5 dużych paczek pampersów 2, a on już ponad 5kg, zrobiliśmy zapasy, a nie przewidzieliśmy, że jeszcze w prezencie trochę dostaniemy i właśnie każdy przynosi 2 :

Pamiętam, że starszak dostał właśnie dużo pampersów rozmiar 2. Pojechałam do hurtowni Maluszek na Wyszyńskiego i zamieniłam na 3. Robiliśmy tam wyprawkę więc pan nas znał i dał się namówić na zamianę. Potem się przerzuciłam na wielo i tak zostało do dziś.

Dobry pomysł w sumie my tam tez trochę kupiliśmy rzeczy :), ja kupiłam dwie pieluszki wielorazowe, ale jakoś nie jestem zadowolona jedna jest taka pluszowa i nawet jest ok a druga taka materiałowa, po godzinie była przesikana na wylot razem ze spodniami, body, prześcieradłem w łóżeczku... Jakich używasz tych pieluszek, ja kupiłam jakieś takie na allegro za ok 35zł, ale nie wiem może to muszą być porządne, żeby spełniały swoja funkcję...

reklama
Do góry