Dzięki Rita, w sumie to jem praktycznie cały czas to samo ciemne pieczywo, ryż, kasza, kurczak,schab, marchewka, buraki, jabłka, banany, mleko i jogurt w niewielkich ilościach, jajka, parówki, wędlina, ser żółty w niewielkich ilościach, płatki śniadaniowe, szpinak
, koncentrat pomidorowy do pomidorówki, kasza manna, serki wiejskie
Jem tak od poczatku, bo tak starałam się jeść jak mniej więcej wyglądała dieta lekkostrawna w szpitalu
jak na razie to nie zauważyłam żadnych zmian u małego, możesz mi napisać jak objawia się alergia. Nic złego nie zauważyłam kupy ok, brzuszek nie boli, żadnej wysypki nie ma to już chyba nie będę teraz wycofywała tego nabiału, a w przyszłym tygodniu zacznę włączać jakieś nowe składniki. Mały przez trzy tygodnie przybrał ponad kg, bo ważył 3850, a teraz waży 4950, więc chyba mu służy mamine mleczko
. Parowar mam i dość często korzystam
, ale częściej gotuje zupke na kurczaku i potem zjadam zupkę i kurczaka na drugie
Troszkę dziś ściągnęłam pokarmu jakieś 70ml, myslę, że takie 3 porcje wystarczą z nawiązką
tak na wszelki wypadek...
A badania no musi być dobrze !!! Mały jest naprawdę okazem zdrowia , a to na pewno tylko pomyłka