reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

przy tak zwanym porodzie w wodzie, należy dodnia porodu mieć nienaganne wyniki badań, żadne skoki ciśnienia,opuchlizny, cukrzyca nie wchodzą w grę

reklama
W Miejskim piłeczki, wanna lub natrysk do dyspozycji. Mąż również ;-) - może być przy sn, przy cc nie (i dobrze). Po cc od razu mąż dostaje dziecko :-) i niech sobie chłopina radzi.

Właśnie ja znalazłam na stronie fundacji rodzić po ludzku że w wojewózkim facet może być przy cc na życzenie. Pierwzy raz się z czyms takim spotkałam dlatego od razu Wam napisałam żeby zaoytać co i jak:)).

Ja mam planowaną cesarkę w Wojewódzkim i w przyszłym tygodniu wizytę u gina, wiec się dowiem czy rzeczywiście ojciec dziecka może być przy CC :)

Cześć olsztyńskie mamy. :) To mój pierwszy post i w sumie od razu mam pytanie. Orientujecie się czy i ewentualnie gdzie można wypożyczyć laktator? No i ogólnie jak wyglądają sprawy z załatwieniem tego. Szukałam w internecie,ale jakoś nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji. A zależy mi na tym,ponieważ uczę się zaocznie i jakoś będę musiała zaopatrzyć mojego maluszka na weekend :)

Ja wizytę u gina mam we wtorek to kto wie może się jakoś spotkamy przypadkiem :D:D

Ja mam wizytę w poniedziałek ;/ ale jak patrze na nasze "paseczki ciążowe" to może spotkamy się w szpitalu, jeśli będziesz rodzić w Wojewódzkim :D

MamaMadzia89 - Witaj :)
Moja znajoma wypożyczała laktator ze Szpitala Wojewódzkiego - zajdz i poprostu zapytaj czy nadal to praktykują. Ona musiała zaopatrzyć sie we własne "końcówki ssące" ;p nie wiem jak się to poprawnie nazywa ;p.
A co do studiów, to może uda Ci sie dogadać z prowadzącymi? Ja studiuje dziennie i w ogóle nie muszę chodzić w tym semestrze na zajęcia, tylko później zaliczyć wszystko na konsultacjach. Zawsze to lepsze niz siedzenie na zajęciach i ciągłe myślenie o maluszku:D i tak chyba bym z tych zajęć nic nie wyniosła ;p A poza tym prowadzący są raczej wyrozumiali - szczególnie kobiety :)

Pozdrawiam
https://www.babyboom.pl/forum/members/mamamadzia89-73534.html

Dziękuję Owieczko :) Też coś słyszałam o tym Szpitalu Wojewódzkim,ale nie byłam pewna czy to jeszcze aktualne. :) A co do szkoły,to u mnie jest taka sytuacja,że ja chodzę do szkoły policealnej na fryzjerstwo. No i niestety żeby pozaliczać jakiekolwiek przedmioty,to muszę chociaż troszkę pochodzić żeby wiedzieć co i jak. Ale może faktycznie porozmawiam z prowadzącymi i jakoś inaczej to załatwię :)

reklama
Do góry