reklama
chyba w żadnym szpitalu osoba trzecia mąż nie może być przy ccW Miejskim piłeczki, wanna lub natrysk do dyspozycji. Mąż również ;-) - może być przy sn, przy cc nie (i dobrze). Po cc od razu mąż dostaje dziecko :-) i niech sobie chłopina radzi.
Cześć olsztyńskie mamy. To mój pierwszy post i w sumie od razu mam pytanie. Orientujecie się czy i ewentualnie gdzie można wypożyczyć laktator? No i ogólnie jak wyglądają sprawy z załatwieniem tego. Szukałam w internecie,ale jakoś nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji. A zależy mi na tym,ponieważ uczę się zaocznie i jakoś będę musiała zaopatrzyć mojego maluszka na weekend
OwcaII
Zaciekawiona BB
Ja wizytę u gina mam we wtorek to kto wie może się jakoś spotkamy przypadkiem
Ja mam wizytę w poniedziałek ;/ ale jak patrze na nasze "paseczki ciążowe" to może spotkamy się w szpitalu, jeśli będziesz rodzić w Wojewódzkim
MamaMadzia89 - Witaj
Moja znajoma wypożyczała laktator ze Szpitala Wojewódzkiego - zajdz i poprostu zapytaj czy nadal to praktykują. Ona musiała zaopatrzyć sie we własne "końcówki ssące" ;p nie wiem jak się to poprawnie nazywa ;p.
A co do studiów, to może uda Ci sie dogadać z prowadzącymi? Ja studiuje dziennie i w ogóle nie muszę chodzić w tym semestrze na zajęcia, tylko później zaliczyć wszystko na konsultacjach. Zawsze to lepsze niz siedzenie na zajęciach i ciągłe myślenie o maluszku i tak chyba bym z tych zajęć nic nie wyniosła ;p A poza tym prowadzący są raczej wyrozumiali - szczególnie kobiety
Pozdrawiam
https://www.babyboom.pl/forum/members/mamamadzia89-73534.html
Dziękuję Owieczko Też coś słyszałam o tym Szpitalu Wojewódzkim,ale nie byłam pewna czy to jeszcze aktualne. A co do szkoły,to u mnie jest taka sytuacja,że ja chodzę do szkoły policealnej na fryzjerstwo. No i niestety żeby pozaliczać jakiekolwiek przedmioty,to muszę chociaż troszkę pochodzić żeby wiedzieć co i jak. Ale może faktycznie porozmawiam z prowadzącymi i jakoś inaczej to załatwię
reklama
Basienka26_2009
Fanka BB :)
moze w wojewodzkim cos sie teraz zmienilo,ale ja rodzilam w lipcu 2009 i ojciec dzicka nie mogl byc przy cc.tzn.mojego nie wposcili