reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olsztyńskie mamy.

przy tak zwanym porodzie w wodzie, należy dodnia porodu mieć nienaganne wyniki badań, żadne skoki ciśnienia,opuchlizny, cukrzyca nie wchodzą w grę

reklama
W Miejskim piłeczki, wanna lub natrysk do dyspozycji. Mąż również ;-) - może być przy sn, przy cc nie (i dobrze). Po cc od razu mąż dostaje dziecko :-) i niech sobie chłopina radzi.

Właśnie ja znalazłam na stronie fundacji rodzić po ludzku że w wojewózkim facet może być przy cc na życzenie. Pierwzy raz się z czyms takim spotkałam dlatego od razu Wam napisałam żeby zaoytać co i jak:)).

Ja mam planowaną cesarkę w Wojewódzkim i w przyszłym tygodniu wizytę u gina, wiec się dowiem czy rzeczywiście ojciec dziecka może być przy CC :)

Cześć olsztyńskie mamy. :) To mój pierwszy post i w sumie od razu mam pytanie. Orientujecie się czy i ewentualnie gdzie można wypożyczyć laktator? No i ogólnie jak wyglądają sprawy z załatwieniem tego. Szukałam w internecie,ale jakoś nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji. A zależy mi na tym,ponieważ uczę się zaocznie i jakoś będę musiała zaopatrzyć mojego maluszka na weekend :)

Ja wizytę u gina mam we wtorek to kto wie może się jakoś spotkamy przypadkiem :D:D

Ja mam wizytę w poniedziałek ;/ ale jak patrze na nasze "paseczki ciążowe" to może spotkamy się w szpitalu, jeśli będziesz rodzić w Wojewódzkim :D

MamaMadzia89 - Witaj :)
Moja znajoma wypożyczała laktator ze Szpitala Wojewódzkiego - zajdz i poprostu zapytaj czy nadal to praktykują. Ona musiała zaopatrzyć sie we własne "końcówki ssące" ;p nie wiem jak się to poprawnie nazywa ;p.
A co do studiów, to może uda Ci sie dogadać z prowadzącymi? Ja studiuje dziennie i w ogóle nie muszę chodzić w tym semestrze na zajęcia, tylko później zaliczyć wszystko na konsultacjach. Zawsze to lepsze niz siedzenie na zajęciach i ciągłe myślenie o maluszku:D i tak chyba bym z tych zajęć nic nie wyniosła ;p A poza tym prowadzący są raczej wyrozumiali - szczególnie kobiety :)

Pozdrawiam
https://www.babyboom.pl/forum/members/mamamadzia89-73534.html

Dziękuję Owieczko :) Też coś słyszałam o tym Szpitalu Wojewódzkim,ale nie byłam pewna czy to jeszcze aktualne. :) A co do szkoły,to u mnie jest taka sytuacja,że ja chodzę do szkoły policealnej na fryzjerstwo. No i niestety żeby pozaliczać jakiekolwiek przedmioty,to muszę chociaż troszkę pochodzić żeby wiedzieć co i jak. Ale może faktycznie porozmawiam z prowadzącymi i jakoś inaczej to załatwię :)

reklama
Do góry