reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

reklama
Ja już rozpakowana. Gabryś ma już 2 i pół tygodnia! Rodziłam w kolejowym przez cesarkę planowaną. Gabryś ważył 4 kg!!!!! i miał 2 razy owiniętą pępowinę na szyi więc lekarz powiedział że całe szczęście że nawet nie było próby porodu naturalnego. Miś jest cały i zdrowy, a ja też czuję się lepiej niż po poprzednim porodzie "naturalnym".

Ale fajny maluszek :-)
Cesarki w sumie nie zazdroszczę , miałam tylko że w wojewódzki i samopoczucie "po" masakra!
To co kiedy trzecie:laugh2:??

Witam mamy z Olsztyna i okolic:)
Mam sprawe:)
Szukam dobrego i sprawdzonego pediatry, moze mi kogoś polecicie oprocz Dr Adamusa...
Jestem z Olsztyna takze szukam na terenie Olsztyna najlepiej z przychodni hoc nie wykluczam wizyty prywatnej.
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Polecam doktor Halinę Zińczuk Kozak. Praktyka prywatna, na codzień lekarz szpitala miejskiego.
Kachurek gratujeszyn. Kiedy to zleciało...........

Trzeciego nie planuję, bo bym fizycznie nie podołała kolejnej ciąży ( rzyganie przez 9 miesięcy:eek::eek::eek:). No chyba że przygarnę jakąś odchowaną 18-letnią córeczkę cobym miała z kim na zakupy do alfy wyskoczyć, hehe.:-D:-D:tak:;-)

hej, dziewczyny czy wiecie może czy są teraz jakieś zajęcia w Olsztynie dla kobiet w ciąży?!! Kiedyś widziałam jakiś fitness dla ciężarówek w "Sylwetce" ale teraz na ich stronie nic nie ma na ten temat:-( Jedyne co znalazłam to aqua aerobik, na basenie przy ul. Głowackiego, choć nie jest stricte dedykowany dla ciężarnych to na pewno można się wybrać, bo to raczej nieurazowe zajęcia w wodzie ;)
Czy Wy gdzieś chodzicie?!!

reklama
Witam wszystkie Olsztyńskie mamusie i ich brzdące. jeśli pozwolicie to zajrzę tu co jakiś czas :tak:
Ja w Olsztynie studiowałam a pochodzę spod Suwałk. potem trochę nas z mężem ponosiło po świecie ale ostatecznie wróciliśmy do Olsztyna. Mamy prawie 4 miesięczną córeczkę - Amelkę. ur. się 20 lipca sn waga 3840 i 57 cm. jest zdrowa i pogodna tylko ostatnio troszkę wieczorami daje popalić chyba ząbki idą :szok:.
mam jeszcze jedną wiadomość - mam na zbyciu sukienkę z chrztu małej - założyła ją raz i potem za mała była już więc praktycznie prawie nowa. zamieszczam link do aukcji na allegro może którejś z was się spodoba - bo może być również na inne okazje. z chęcią bym małą ubrała jeszcze ale nie wejdzie mój klocuszek. cena do małej negocjacji. (jeszcze mam rożek feretti z wkładem kokosowym, też wystawiałam ale się nie sprzedał - jak coś to podaję maila teresazalewska@wp.pl)
Śliczna sukienka + gratis (820226939) - Aukcje internetowe Allegro

dodatkowo mam śliczną sukienkę wieczorową dla mam - ja też "wyrosłam" po ciąży, a może któraś byłaby zainteresowana to też na maila - rozm. 38

Do góry