reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

ale numer:szok::szok::szok:
nie dzwonilam jeszcze, ja ty byłaś Nikula u niej???

tosika no właśnie niebędę... bo jej w przyszłym tygodniu też niebędzie w szpitalu, i mam zadzwonić w czwartek żeby się dowiedzieć, kiedy wróci ze zwolnienia... ja już sama nie wiem co robić. Zadzwonię w czwartek, i się dowiem. Ale jak od miesiąca poradnia była nieczynna, to boję się tych dzikich tłumów...

Mojej sąsiadki z drugiej klatki dziecko ( jednokomorowca)leczy doktor Zobłocka i bardzo ją polecają. A moja sąsiadka z dołu( dziecko ze spływem) chodzi do Doktor Szulc i również jest zadowolona. Dzieciaczki po operacjach w CZ.

reklama
Dziewczyny będzie za tydzień w sobotę w KK??
Magdziara Ty to musisz być obowiązkowo bo ja chce pomacać Twoją Colorado:-)
Nikula,Tosika a wy będziecie?

Witaj Kachurek!!!!
Liwus a to w tą sobotę, czy następną???:-)
Nikula kiedy znowu powtórzymy rundkę po Jarotach??;-)

Liwus ja taki dzieciorob jestem. MAm wysokie poczucie patriotycznego obowiązku i produkuję nowych obywateli!;-):-D:-D
A tak serio to chcę mieć dwójeczkę (albo trójeczkę;-)) w podobnym wieku ,żeby się grzdyle sobą zajęły i nie wisiały mamusi na nogawce.:tak: A jak to będzie wyglądać w praktyce to się dopiero okaże - pewnie będę miała na każdej nogawce po jednym wyjcu.:szok::-D

A starszakowi ( prawie 10 miesięcy) wyrastają właśnie na raz kły i czwórki, wobec czego jego nowe drugie imię to adhd - zasuwa wszędzie jak motorek uśliniony po pachy, zabawki go w ogóle nie interesują, za to zawartość szuflad i szafek szalenie! Całe szczęście jest też śpiochem jak mamusia i śpi 2 razy dziennie po półtorej godziny, i noc przesypia całą od 20 do 7:30. To daje mamusi trochę odsapnąć.

Kachurek wiesz gdyby to była kwestia rodzenia i bycia w ciąży to też bym już zaciążyła. Ale powiem Ci że moja i Tosiki koleżanka z BB z lipca 08 już też jest w ciąży i to w 12 tygodniu:-)
A wiesz jak młodemu wyjdą zęby to już z górki :happy: wtedy zacznie stawać i przeszukiwać górne półki :-) Pozdrawiam Cię serdecznie i zapraszamy do Klubu Kangura 21.02 o 10:00 w Abecadle w Alfie:happy: Poznasz nas i nasze pociechy :-)

Witajcie mamusie,dawno tu nie zaglądałam...u nas z kolkami się uspokoiło powoli zaczynam jeść to co nomalnie...no i wracając do basenu to czekamy aż mały skończy 3m i pójdziemy z nim razem i zobaczymy czy mu sie bedzie podobało i ewentualnie wtedy może pójdę z nim na ten turnus:-D a mały ma takie wymagania..np usypianie "na stojąco" no i kupilismy nosidełko bo mi kręgosłup wysiada jak miał 6,5tygodnia ważył 4900:-)

reklama
Liwus ja taki dzieciorob jestem. MAm wysokie poczucie patriotycznego obowiązku i produkuję nowych obywateli!;-):-D:-D

Kachurek ku chwale ojczyzny!!!!:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Dobra jesteś, aczkolwiek podziwiam:tak: u mnie różnica 11lat jest i z jednej strony to dobrze, z drugiej nie....no niestety gdybym miała drugi raz podjąć decyzje , to pewnie bym juz trzy szkraby miała:-p (w porywach do czterech) i zaluję że wcześniej nie zdecydowałam się na drugie (ale miałam inne cele nadrzędne:-() - tutaj mój M mówi "a nie mówilem" bo praktycznie to on mnie namawial, a później wręcz szantażował o drugie baby;-):-) i teraz jestem najszczęśliwsza pod słoncem!!!!

Liwka to ja budu w KK (bo myslałam, ze to 14tego , i kicha by byla bom już restarurację zamówiłam i romantisch szykuje dla moich miłosci:rofl2:
Tak sobie pomyślałam, ze od wiosny może będziemy zbieraly się do jednego - tudzież dwóch aut i mykać będziemy na basen do Dobrego Miasta tudzież do Plusek, co wy na to????

Do góry