reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olsztyńskie mamy.

reklama
Hej dziewczyny, zarejstrowałam się na tym portalu, bo chciałabym poznać fajne mamuśki z Olsztyna, z którymi mogłabym pogadać, pospacerować a nawet wypić kawkę:) Mam dwuletnią córeczkę, która uwielbia bawić się z dziećmi, wieć piszcie jak macie ochotę zeby nasze dzieci pobawiły sie razem, a my pogadały.
Pozdrawiam

hej kara , ja rowniez szukam mamusiek z Olsztyna , podobnie jak Ty i nie tylko wirtualnie, siedze z synkiem w domu i chetnie pospotykałabym sie z innymi mamuśkami, moj synek co prawda duzo młodszy od Twojej córeczki ale to chyba aż tak strasznie nie przeszkadza:)) Czekam na odzew zatem

Kara , ja mleczne, wiec dzieli nas tylko real... haha
pogoda dopisuje , czesto łażę z wózkiem w duzo dalsze rejony wiec moze by na dniach jakkis wspolny spacerek , spotkanie gdzies w polowie drogi?:))))

Iwkaziemniak - troche daleko od siebie mieszkamy, ale szczerze mówiąc to ja też często wychodze na spacery i to takie długie, więc czemu nie mozemy sie spotkac w polowei drogi:) Tylko w taką drogę to ja się wybiore jak nie bedzie tego okropnego wiatru:(

Kara nooo pewnie, ze nie dzis, ja tez dzis nie ruszam sie z domu, głowy by nam urwało...ale kto wie co przyniosą następne dzionkki, ponoc od jutra ma byc ładnie, wiec zobaczymy , ja w kazdym razie chetnie sie wybiore na spacerek przy pogodzie i chetnie sie spotkam:)))

kara, wygląda na to, ze trzeba poczekac do wiosny, wtedy można łazic baardzo daleko, i spotkac sie np na starówce:))) No , ale do tego trzeba pogody i ciepełka:)))

reklama
Do góry