reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odebrałam wynik histopatologiczny! Pomocy 😢

reklama
Ale zobacz że to są początki, 1-2 tyg więc może tak mało powinno być bo w 3 tyg już od 50 się
3+3 bo okres dostałam 11.06, owulacje mialam piątek/ sobota 25/26.06. Wczoraj na jednym teście były ten bladzioch a na dwóch innych takich starych co jeszcze u mamy znalazłam u siebie w pokoju prawie nic nie widoczne a dziś rano te testy pozytywne i beta. Sama już nie wiem. Może faktycznie wcześnie jeszcze

3+3 bo okres dostałam 11.06, owulacje mialam piątek/ sobota 25/26.06. Wczoraj na jednym teście były ten bladzioch a na dwóch innych takich starych co jeszcze u mamy znalazłam u siebie w pokoju prawie nic nie widoczne a dziś rano te testy pozytywne i beta. Sama już nie wiem. Może faktycznie wcześnie jeszcze
W środę zrobisz ponownie bete i zobaczysz jaki jest przyrost, no i daj koniecznie znać co powie Twoja Pani dr :)

Mam wynik bety dziś 67,8 ❤️ W poniedziałek było 20.3.
po wizycie
macica ciężarna
Tego dziada nie ma 🙏🙏🙏 i mam nadzieje ze go nie będzie…(zaśniadu)
Pęcherzyka nie ma jeszcze ale Dostałam zdjęcie z usg z „kropkiem”- doktorka mówi ze prawdopodobnie tam się zaczyna coś dziać :)
Wizyta kolejna dopiero 26, No chyba ze coś złego wcześniej będzie się działo to mam natychmiast przyjechać ❤️
Zwariuje do wizyty…

Takie coś :)

Załączniki

• BBA3BF9E-675F-466E-95DA-80AC52D8FABC.jpeg
    BBA3BF9E-675F-466E-95DA-80AC52D8FABC.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 50
reklama
Mam wynik bety dziś 67,8 ❤️ W poniedziałek było 20.3.
po wizycie
macica ciężarna
Tego dziada nie ma 🙏🙏🙏 i mam nadzieje ze go nie będzie…(zaśniadu)
Pęcherzyka nie ma jeszcze ale Dostałam zdjęcie z usg z „kropkiem”- doktorka mówi ze prawdopodobnie tam się zaczyna coś dziać :)
Wizyta kolejna dopiero 26, No chyba ze coś złego wcześniej będzie się działo to mam natychmiast przyjechać ❤️
Zwariuje do wizyty…
Właśnie byłam ciekawa tej wizyty. No to super że nie ma zaśniadu. To teraz musisz uzbroić się w cierpliwości no i się nie stresować :) Zdrówka życzę

Do góry