Margeritka28
Fanka BB :)
U mnie minęło 9tyg od zabiegu i beta wynosiła 0, w lipcu robię ponowne badania a później w sierpniu i prześwietne płuc no i zapytam jeszcze raz kiedy możemy zacząć starania martwię się czy to znowu się nam nie przytrafi no ale trzeba myśleć pozytywnieCalkowity tak tak…
W szpitalu lekarze oraz lekarz który mnie wcześniej operował laparo powiedział ze rok minimum…
Pani doktor do której aktualnie chodzę oraz mój stały endokrynolog powiedzieli mi ze nie ma sensu tyle czekać ze to tylko książkowy termin starych książek lekarskich. Ze tak się uczyli .. Ze to bardzo rzadka przypadłość i każdy się tego trzyma bo nie ma z tym zasniadem takiego doświadczenia. A nawet córka mojego endokrynologa to przechodziła miesiąc wcześniej niż ja i teraz jest w ciąży i wszystko okej. Doktor mowil ze rozmawiał z duża ilością kolegów po fachu na temat córki, ze przerabiali to samo… a Pani doktor znów jest znajoma moich rodziców i wiem ze nie jest jej obojętny mój los dlatego tez
Zaufałam im bo są bardzo dobrymi specjalistami na wizytę do nich trzeba czekać po 2 lata prywatnie…a szpital to szpital …
Zreszta pragnienie dziecka wygrało..
a teraz tylko czekać czy wyszło i modlić się czy będzie wszystko okej
W jakim czasie od zabiegu twoja beta wynosiła 0