reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odebrałam wynik histopatologiczny! Pomocy 😢

Calkowity tak tak…
W szpitalu lekarze oraz lekarz który mnie wcześniej operował laparo powiedział ze rok minimum…
Pani doktor do której aktualnie chodzę oraz mój stały endokrynolog powiedzieli mi ze nie ma sensu tyle czekać ze to tylko książkowy termin starych książek lekarskich. Ze tak się uczyli .. Ze to bardzo rzadka przypadłość i każdy się tego trzyma bo nie ma z tym zasniadem takiego doświadczenia. A nawet córka mojego endokrynologa to przechodziła miesiąc wcześniej niż ja i teraz jest w ciąży i wszystko okej. Doktor mowil ze rozmawiał z duża ilością kolegów po fachu na temat córki, ze przerabiali to samo… a Pani doktor znów jest znajoma moich rodziców i wiem ze nie jest jej obojętny mój los dlatego tez
Zaufałam im bo są bardzo dobrymi specjalistami na wizytę do nich trzeba czekać po 2 lata prywatnie…a szpital to szpital …
Zreszta pragnienie dziecka wygrało..
a teraz tylko czekać czy wyszło i modlić się czy będzie wszystko okej
W jakim czasie od zabiegu twoja beta wynosiła 0
U mnie minęło 9tyg od zabiegu i beta wynosiła 0, w lipcu robię ponowne badania a później w sierpniu i prześwietne płuc no i zapytam jeszcze raz kiedy możemy zacząć starania :) martwię się czy to znowu się nam nie przytrafi no ale trzeba myśleć pozytywnie :)

reklama
U mnie minęło 9tyg od zabiegu i beta wynosiła 0, w lipcu robię ponowne badania a później w sierpniu i prześwietne płuc no i zapytam jeszcze raz kiedy możemy zacząć starania :) martwię się czy to znowu się nam nie przytrafi no ale trzeba myśleć pozytywnie :)
U mnie to było chyba 6 tygodni bez dnia jak wyniosło 0.
mi powiedziała ze jeśli jest wszystko okej szkoda czasu i mojej laparo a w dodatku mówiła żeby to się znów powtórzyło to musiałabym mieć zajebistego pecha.
zaufalam im, mam nadzieje tylko ze nie będę tego nigdy żałować. Ale nastawienie pozytywne. Ja odliczam 8 dni do testu 🤪Oby w końcu nadszedł ten mój mały cud. Tobie również życzę wszystkiego dobrego, trzymam kciuki

No właśnie wiem że to rzadki przypadek, ostatnio zaprzyjaźniony ginekolog zapytał mnie ile muszę odczekać ze staraniami no i powiem ze byłam w szoku ze to on mnie o to pyta 😀 Pójdę niedługo do endokrynologa sprawdzę tarczyce i najwyżej ją i to zapytam :) bo powiem ze ja marzę o tym maluszku i już bardzo bym chciała go mieć ❤️
Ja im wierze dlatego tez ze ciagle się nadal uczą, jeżdżą na te różne spotkania,
szkolenia a tam są lekarze „ ze świata „ dopytała o mnie innych co myślą, co najlepiej zrobić. A nie jak inni lekarze 200zl i następna poproszę. Takich już mam dość.
Trafiłam na wspaniałych ludzi i tylko czekać aż mieli racje i mocno w to wierze

U mnie to było chyba 6 tygodni bez dnia jak wyniosło 0.
mi powiedziała ze jeśli jest wszystko okej szkoda czasu i mojej laparo a w dodatku mówiła żeby to się znów powtórzyło to musiałabym mieć zajebistego pecha.
zaufalam im, mam nadzieje tylko ze nie będę tego nigdy żałować. Ale nastawienie pozytywne. Ja odliczam 8 dni do testu 🤪Oby w końcu nadszedł ten mój mały cud. Tobie również życzę wszystkiego dobrego, trzymam kciuki
Trzymam również kciuki aby się udało i mam nadzieję że Twój przypadek da mi siłę i nadzieję żeby również wcześniej spróbować :) no właśnie u ciebie laparoskopia spowodowała że nie ma zrostów więc szkoda by było żeby to poszło na marne

@Margeritka28 JEST BLADZIOCH ❤️
192A66BE-7205-4798-B7F5-2898E3E0B149.jpeg

reklama
Do góry