Margeritka28
Fanka BB :)
Kochana widać widać
Ten z clear blue pokazuje początki ciąży więc może dlatego taka słaba kreska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam betę wynik 20.3. Już się tropie co tak małoKochana widać widaćTen z clear blue pokazuje początki ciąży więc może dlatego taka słaba kreska
Ale zobacz że to są początki, 1-2 tyg więc może tak mało powinno być bo w 3 tyg już od 50 się zaczynaZrobiłam betę wynik 20.3. Już się tropie co tak mało![]()
3+3 bo okres dostałam 11.06, owulacje mialam piątek/ sobota 25/26.06. Wczoraj na jednym teście były ten bladzioch a na dwóch innych takich starych co jeszcze u mamy znalazłam u siebie w pokoju prawie nic nie widoczne a dziś rano te testy pozytywne i beta. Sama już nie wiem. Może faktycznie wcześnie jeszczeAle zobacz że to są początki, 1-2 tyg więc może tak mało powinno być bo w 3 tyg już od 50 się
W środę zrobisz ponownie bete i zobaczysz jaki jest przyrost, no i daj koniecznie znać co powie Twoja Pani dr3+3 bo okres dostałam 11.06, owulacje mialam piątek/ sobota 25/26.06. Wczoraj na jednym teście były ten bladzioch a na dwóch innych takich starych co jeszcze u mamy znalazłam u siebie w pokoju prawie nic nie widoczne a dziś rano te testy pozytywne i beta. Sama już nie wiem. Może faktycznie wcześnie jeszcze
Siedzę i czekamOsnowaM jak tam po wizycie? A może jeszcze przed wizytą jesteś?
Właśnie byłam ciekawa tej wizyty. No to super że nie ma zaśniadu. To teraz musisz uzbroić się w cierpliwości no i się nie stresowaćMam wynik bety dziś 67,8W poniedziałek było 20.3.
po wizycie
macica ciężarna
Tego dziada nie mai mam nadzieje ze go nie będzie…(zaśniadu)
Pęcherzyka nie ma jeszcze ale Dostałam zdjęcie z usg z „kropkiem”- doktorka mówi ze prawdopodobnie tam się zaczyna coś dziać
Wizyta kolejna dopiero 26, No chyba ze coś złego wcześniej będzie się działo to mam natychmiast przyjechać
Zwariuje do wizyty…