reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odebrałam wynik histopatologiczny! Pomocy 😢

reklama
Kiedy do lekarza się wybierasz? Daj znać jak będziesz po wizycie :) Ja w tym tygodniu robiłam ponownie bete i wynosi 0,2 czyli nie rośnie, więc to dobry znak. Jeśli wszystko będzie tak jak jest to tak myślę, że we wrześniu zaczynamy z mężem starania :)
Wizytę mam 26 ale będę pisać do doktorki czy nie przyjść wcześniej bo wiesz ze po tym wszystkim to może niech szybciej mnie zbada po mimo ze nic pewnie jeszcze nie zobaczę ale przynajmniej ona zobaczy czy czysto bez zaśniadow i innych cudów… jutro zrobię ta betę bo poki co bladzioch to wiesz, cieszę się ale nie chce się nakręcać bo wiesz jak jest..
jesli wszystko u ciebie w porządku to starajcie się jak najszybciej ❤️

Wizytę mam 26 ale będę pisać do doktorki czy nie przyjść wcześniej bo wiesz ze po tym wszystkim to może niech szybciej mnie zbada po mimo ze nic pewnie jeszcze nie zobaczę ale przynajmniej ona zobaczy czy czysto bez zaśniadow i innych cudów… jutro zrobię ta betę bo poki co bladzioch to wiesz, cieszę się ale nie chce się nakręcać bo wiesz jak jest..
jesli wszystko u ciebie w porządku to starajcie się jak najszybciej ❤️
Oczywiście warto pójść wcześniej bo nawet na usg już będzie widoczny pęcherzyk i dr oceni czy jest prawidłowy. U mnie niestety od poczatku był nieprawidłowy, był podłużny i rozmazany.

Oczywiście warto pójść wcześniej bo nawet na usg już będzie widoczny pęcherzyk i dr oceni czy jest prawidłowy. U mnie niestety od poczatku był nieprawidłowy, był podłużny i rozmazany.
Właśnie pisałam do mojej Pani Doktor, kazała przyjść mi w środę a dziś zrobiłam test i jest już wyraźnie ❤️❤️❤️

Załączniki

• 69C95F89-5FC9-4020-B9FC-826C6549C280.jpeg
    69C95F89-5FC9-4020-B9FC-826C6549C280.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 77
Jadę zaraz na betę.. bo zrobię dziś i w środę i akurat do pani doktor będę miała 2 badania ❤️

reklama
Do góry