reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odebrałam wynik histopatologiczny! Pomocy 😢

Póki co codziennie biorę kwas foliowy i witaminy żeby uzupełnić niedobory :) Włosy już trochę mi się poprawiły bo zaśniad nie oszukujmy się ale spowodowal jakieś szkody w organizmie, na pewno tak było w moim przypadku :/

reklama
Nie straszne :) Na jakiś forum przeczytałam że jakaś dziewczyna robiła więc tak zapytałam tylko. Myślę że nic nie będzie bo już wszystko wróciło do normy :) Może za wcześnie na jakieś objawy, musisz czekać cierpliwie
Czekam bardzo cierpliwie a moje marzenie to dostać młodości żeby w sekundzie odrzuciło fajki 😁
Ooo fajnie warto spróbować chociaż nie ukrywam ze strach jak pieron

@Margeritka28 co u Ciebie słychać ? :)
Hej, mam nadzieję, że jest wszystko dobrze, wizytę mam za miesiąc ale niepokoi mnie plamienie i ból podbrzusza kilka dni przed miesiączka. Od lutego zaczęłam przyjmować tabletki anty tak jak zaleciła Pani dr ( nigdy nie stosowałam doustnej antykoncepcji) no i zapomniałam co to ból a wczoraj pojawiły się plamienia i ból podbrzusza..trochę się nipokoje czy jest wszystko dobrze :(
A co u ciebie? Jak się czujesz?

Hej, mam nadzieję, że jest wszystko dobrze, wizytę mam za miesiąc ale niepokoi mnie plamienie i ból podbrzusza kilka dni przed miesiączka. Od lutego zaczęłam przyjmować tabletki anty tak jak zaleciła Pani dr ( nigdy nie stosowałam doustnej antykoncepcji) no i zapomniałam co to ból a wczoraj pojawiły się plamienia i ból podbrzusza..trochę się nipokoje czy jest wszystko dobrze :(
A co u ciebie? Jak się czujesz?
Moze te plamienia to przez te anty ?
spokojnie pójdziesz na wizytę i powiesz wszystko swojemu gin i zobaczysz co powie :) może skonsultuj to wcześniej ?
ja nie dziękuje ale od 2 dni lepiej. Wymioty trochę ustały..
wizytę mam w środę i mam nadzieje ze wszystko w porządku :)

Moze te plamienia to przez te anty ?
spokojnie pójdziesz na wizytę i powiesz wszystko swojemu gin i zobaczysz co powie :) może skonsultuj to wcześniej ?
ja nie dziękuje ale od 2 dni lepiej. Wymioty trochę ustały..
wizytę mam w środę i mam nadzieje ze wszystko w porządku :)
Dziś zrobiłam betę żeby zobaczy czy nie rośnie.. No zobaczymy jak nie ustaną yo pójdę wcześniej na wizytę.
No to dobrze :) To daj znać po wizycie? Czy już widziałas serduszko?

Dziś zrobiłam betę żeby zobaczy czy nie rośnie.. No zobaczymy jak nie ustaną yo pójdę wcześniej na wizytę.
No to dobrze :) To daj znać po wizycie? Czy już widziałas serduszko?
Ale ze ciąża ? Czy martwisz się ze coś złego ?
tak widziałam tydzień temu we wtorek dzidzie i serduszko 😍🥰 173uderzenia i 7mm😀 zaśniadu nie widać ale pytałam czy jeszcze jest możliwość ze może się pokazać to niby tak ale jeśli by sie pokazał to tylko grać w totolotka…
No i niewielki krwiaczek mam nie dzwigac podobno sie wchłonie. Dam znać dam po środzie

tak widziałam tydzień temu we wtorek dzidzie i serduszko 😍🥰 173uderzenia i 7mm😀 zaśniadu nie widać ale pytałam czy jeszcze jest możliwość ze może się pokazać to niby tak ale jeśli by sie pokazał to tylko grać w totolotka…
No i niewielki krwiaczek mam nie dzwigac podobno sie wchłonie. Dam znać dam po środzie
Martwię że coś złego..
No to dobrze, że u ciebie wszystko w porzadku i że dzidzia rośnie ❤️
Ja jak wcześniej mówiłam czekam do września, mam ochotę odstawić tabletki już teraz ale postanowiłam że dokończę opakowanie i od września nie będę brała no i zobaczymy :) Chciałabym żeby się udało i żebym też mogła sie cieszyć z oczekiwania na dzieciątko ☺️

reklama
A powiedz mi czy pracujesz czy jesteś na zwolnieniu? Krwiaczek powinien się wchłonac ale musisz na siebie uważać :)

Do góry