reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odebrałam wynik histopatologiczny! Pomocy 😢

Mam wynik bety dziś 67,8 ❤️ W poniedziałek było 20.3.
po wizycie
macica ciężarna
Tego dziada nie ma 🙏🙏🙏 i mam nadzieje ze go nie będzie…(zaśniadu)
Pęcherzyka nie ma jeszcze ale Dostałam zdjęcie z usg z „kropkiem”- doktorka mówi ze prawdopodobnie tam się zaczyna coś dziać :)
Wizyta kolejna dopiero 26, No chyba ze coś złego wcześniej będzie się działo to mam natychmiast przyjechać ❤️
Zwariuje do wizyty…
A powiedz mi czy robiłaś wcześniej jakieś badania? Cytologie?

reklama
Ja zrobię dla pewności czy nie ma już komórek nowotworowych. A tak pozatym to dobrze się czujesz? Masz jakieś dolegliwości ciążowe? :)
Nie strasz mnie bo ja nie robiłam :p
Dobrze się czuje, czasem se coś ubzduram to się denerwuje i wczoraj aż brzuch mnie bolał…
Doktorka dała duphoston bo mam dość niski. Ale mógł być to skok tylko a czasem po prostu taki niski.
Objawów totalnie niccccc
Beta rośnie jutro robię przyrost
Strasznie chce wizyty ale boje się masakrycznie ze znów się położę i zobaczę milion pęcherzyków na ekranie..

Ale mam cichą nadzieje ze jednak zobaczę pęcherzyk dzidzie i zobaczę ❤️ Bo to będzie już ten czas

Mam problem z fajkami bo objawów zero myslałam ze mi odrzuci a ze objawów nie mam kompletnie to pale. Każdego dnia mówię sobie ze jutro nie zapale ani jedno ale coś słabo mi to wychodzi… nie wiem co robić :(
Do tego zajebiste wyrzuty mam

Nie strasz mnie bo ja nie robiłam :p
Dobrze się czuje, czasem se coś ubzduram to się denerwuje i wczoraj aż brzuch mnie bolał…
Doktorka dała duphoston bo mam dość niski. Ale mógł być to skok tylko a czasem po prostu taki niski.
Objawów totalnie niccccc
Beta rośnie jutro robię przyrost
Strasznie chce wizyty ale boje się masakrycznie ze znów się położę i zobaczę milion pęcherzyków na ekranie..
Nie straszne :) Na jakiś forum przeczytałam że jakaś dziewczyna robiła więc tak zapytałam tylko. Myślę że nic nie będzie bo już wszystko wróciło do normy :) Może za wcześnie na jakieś objawy, musisz czekać cierpliwie

Mam problem z fajkami bo objawów zero myslałam ze mi odrzuci a ze objawów nie mam kompletnie to pale. Każdego dnia mówię sobie ze jutro nie zapale ani jedno ale coś słabo mi to wychodzi… nie wiem co robić :(
Do tego zajebiste wyrzuty mam
Myślę że jak zobaczysz pęcherzyk i serduszko to będziesz miała dodatkowa motywację żeby te fajki rzucić :)

reklama
Do góry