reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odebrałam wynik histopatologiczny! Pomocy 😢

Mam wynik bety dziś 67,8 ❤️ W poniedziałek było 20.3.
po wizycie
macica ciężarna
Tego dziada nie ma 🙏🙏🙏 i mam nadzieje ze go nie będzie…(zaśniadu)
Pęcherzyka nie ma jeszcze ale Dostałam zdjęcie z usg z „kropkiem”- doktorka mówi ze prawdopodobnie tam się zaczyna coś dziać :)
Wizyta kolejna dopiero 26, No chyba ze coś złego wcześniej będzie się działo to mam natychmiast przyjechać ❤️
Zwariuje do wizyty…
A powiedz mi czy robiłaś wcześniej jakieś badania? Cytologie?

reklama
Ja zrobię dla pewności czy nie ma już komórek nowotworowych. A tak pozatym to dobrze się czujesz? Masz jakieś dolegliwości ciążowe? :)
Nie strasz mnie bo ja nie robiłam :p
Dobrze się czuje, czasem se coś ubzduram to się denerwuje i wczoraj aż brzuch mnie bolał…
Doktorka dała duphoston bo mam dość niski. Ale mógł być to skok tylko a czasem po prostu taki niski.
Objawów totalnie niccccc
Beta rośnie jutro robię przyrost
Strasznie chce wizyty ale boje się masakrycznie ze znów się położę i zobaczę milion pęcherzyków na ekranie..

Ale mam cichą nadzieje ze jednak zobaczę pęcherzyk dzidzie i zobaczę ❤️ Bo to będzie już ten czas

Mam problem z fajkami bo objawów zero myslałam ze mi odrzuci a ze objawów nie mam kompletnie to pale. Każdego dnia mówię sobie ze jutro nie zapale ani jedno ale coś słabo mi to wychodzi… nie wiem co robić :(
Do tego zajebiste wyrzuty mam

Nie strasz mnie bo ja nie robiłam :p
Dobrze się czuje, czasem se coś ubzduram to się denerwuje i wczoraj aż brzuch mnie bolał…
Doktorka dała duphoston bo mam dość niski. Ale mógł być to skok tylko a czasem po prostu taki niski.
Objawów totalnie niccccc
Beta rośnie jutro robię przyrost
Strasznie chce wizyty ale boje się masakrycznie ze znów się położę i zobaczę milion pęcherzyków na ekranie..
Nie straszne :) Na jakiś forum przeczytałam że jakaś dziewczyna robiła więc tak zapytałam tylko. Myślę że nic nie będzie bo już wszystko wróciło do normy :) Może za wcześnie na jakieś objawy, musisz czekać cierpliwie

Mam problem z fajkami bo objawów zero myslałam ze mi odrzuci a ze objawów nie mam kompletnie to pale. Każdego dnia mówię sobie ze jutro nie zapale ani jedno ale coś słabo mi to wychodzi… nie wiem co robić :(
Do tego zajebiste wyrzuty mam
Myślę że jak zobaczysz pęcherzyk i serduszko to będziesz miała dodatkowa motywację żeby te fajki rzucić :)

reklama
Do góry