barmanka79
Deus Dona Me Vi
Marzeniak witaj w klubie... niestetyA my dzisiaj odwiedziliśmy lekarza pediatrę - alergologa i niestety Oliverek ma skazę.
kochana zostań z nami, a raczej ze mną - bo mój synek też ma skazę.. i zawsze razem jakoś raźniej nam będzie w tych ciężkich chwilach :-(
nie pamiętam czy ci się wcześniej pytałam, ale powiedz mi z jakiego miasta ty jesteś?
jeśli chodzi o pielęgnację skóry to mam tak samo jak ty. a czym natłuszczasz skórę? ja używam Diprobase maść - ciężko rozsmarować ale działa, nam już znikły suche policzki i uszka (i za nimi).
a jak u ciebie z dietą? mi strasznie ciężko się przestawić na nowości nie mam na myśli wyeliminowanie mleka, nabiału czy jajek tylko to że te alergeny ukryte są w innych produktach, i trzeba teraz czytać etykiety i kombinować
no ale nie poddaje się wertuje internet w poszukiwaniu informacji, jakiś przepisów, dziś nawet byłam odwiedzić sklep ze zdrową żywnością by się rozejrzeć. jestem dobrej myśli tylko musze wykonać telefon do mojego pediatry bo mam kilka pytań, wątpliwości..
orientujesz się może czy możemy pić mleko ryżowe? albo smarować pieczywo margaryną z oliwek (wiem że w Polsce można użyć Rama Olivio, ale tutaj tego nie widziałam w polskich sklepach )?