nina2003
Mama Julianka i Łucji
Słonko mój mały ma tak nad ranem. Nie płacze więc nie boli go brzuch, ale tak sie wierci i stęka . No i efektem tych stękań są pierdki co chwilę. Trwa to około godziny tak co dwa dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
P.S.
Wlasnie mi sie przypomnialo (bo zabolalo)
Tez tak macie (do karmiacych cycem), ze czasem z niczego zaczynaja Was bolec brodawki? Oczywiscie nie chodzi mi tu o czas w trakcie karmienia, tylko tak zupelnie poza. Tak jakby ktos bardzo mocno je sciskal, albo szczypal.
no u mnie też tak jest :-( jakby ci ktoś szpilki w sutki wkładał nie mam pojęcia dlaczego tak sie dzieje - tym bardziej że to po karmieniu się robi (choć czasem w trakcie karmienia też się zdarza)P.S.
Wlasnie mi sie przypomnialo (bo zabolalo)
Tez tak macie (do karmiacych cycem), ze czasem z niczego zaczynaja Was bolec brodawki? Oczywiscie nie chodzi mi tu o czas w trakcie karmienia, tylko tak zupelnie poza. Tak jakby ktos bardzo mocno je sciskal, albo szczypal.