slonkoonline
Mama Juleczki
Kurde to masz katastrofe! Nie dziwie sie ze myslisz o sztucznym mleku....
Musze myknac do brzdaca bo wstala ;-) Wytrwalosci Ci zycze!
Musze myknac do brzdaca bo wstala ;-) Wytrwalosci Ci zycze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a powiedz mi dlaczego najpierw kąpiel a potem wyczesywanie?
czy ta kolejność ma znaczenie?
ja do tej pory najpierw wyczesywałam, potem kąpiel.. i myślę że jeśli miałabym to zmienić to byłoby ciężko i to bardzo bo po kąpieli mój synek stanowczo domaga się cyca i często w expresowym tempie robię końcowe zabiegi pielęgnacyjne (a napoce się przy tym jak mysz kościelna ), po nakarmieniu zaś synek jest hmmm z lekka "nietomny";-) i też się nie nadaje do takich zabiegów...
więc powiedzcie mi czy kolejność zabiegów ma znaczenie??
najpierw kapałam bo część łusek przy kąpieli się poprostu odmaczała i latwiej było wyczesać te pozostałe. ja staram się kapać około pół godziny przed karmieniem żeby się ze wszystkim wyrobić ale nie zawsze tak się udaje