reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
martencjo pierwsze ruchy wlasnie sa takie nieregularne - tez sie tym martwilam...na pewno znowu za chwilke poczujesz swoja malenka :tak:

a jak sa wasze dzieciaki ulozone?
moje jest miednicowo i glowke ma z prawej strony - tam czuje jak macha raczkami, a z lewej ma nozki i tutaj ruchy sa znacznie mocniejsze i czestsze...:happy:

wiecie, w ktorym tygodniu najczesciej dzieci obracaja sie juz glowka na dol?

bogda to juz jestes spokojna, bo wozeczek na miejscu :happy: ty chyba deltima bralas prawda?? zagladaj do nas czesciej i uciekaj na L4, bo jeszcze w pracy urodzisz :laugh2:

debiutatnko a wy jaki wybraliscie?

ja czekam na wiescie ze sklepu, dostawa ma byc w grudniu...oby przywiezli moj wozek :eek:

Czesc dziewczyny. Mam pytanie: czy zdarzyly Wam sie upławy dosc geste, takie ni to bezbarwne ni to mleczne? Ja to wlasnie teraz mam i nie wiem czy to zle czy jest to normalne. W poniedzialek zadzwonie do lekarza to sie dowiem ale moze Wy mnie uspokoicie? Pozdrawiam.

kociczka, w ciazy naturalnie wystepuje taki gesty melczny lub lekko bezowy sluz..ja go mam od poczatku ciazy i sa dni, ze jest intensywniejszy, a sa dni, ze mam go mniej...
jesli twoj jest podobny to pewnie to ten prawidlowy :happy:

Witaj. Agutek, mam nadzieje, ze jest tak jak mowisz:-) Wiesz, ja mam ciaze zagrozona i przez to wszystko wydaje mi sie złe i niepokojące. Jak jestem u lekarza i cos mu mowie, co dla mnie zreszta wszystko jest nowe, to on sie smieje. Na szczescie jest on na tyle w porzo, ze przy kazdej wizycie powtarza, ze nawet wlasnie z glupotą mam do niego dzwonic i zawsze te telefony odbiera.
A teraz z innej beczki:-) Nie uwazasz, ze ostatnio cos sie cicho zrobilo u marcowek?

Agutek ja pozostanę chyba przy Atlatnic z Baby Design. Jest tańszy niż np. podobny X Lander XA a dużo tańszy niż Quinny Speedy (ten ma wprawdzie 3 koła i jest łatwiej sie go prowadzi). Tylko te wózki jakoś się od ręki rozchodzą więc musiałabym chyba teraz zamówić bo potem mogę nie zdążyć przed marcem.... No i nie wiem jaki kolor wybrac bo podobają mi się 2 - niebiesko-niebieski i szaro-pomarańczowy...

Mój mąż zestresowany ze mną wychodzi gdzieś na miasto bo ja się rozglądam za wózkami i mu powiedziałam, że jak mi się jakiś spodoba to zapytam właścicielkę jak sie sprawuje a on nie jest zwolennikiem "zaczepiania" ;).

A tak wyglada ten mój upatrzony w 2 wersjach kolorystycznych:

reklama
Nie wiem, jak mój synuś jest ułożony..

Ale ostatnio nad ranem i późnym wieczorem wierci się bez przerwy, kopie i przesuwa się, wypina :-D Mam wrażenie, że co chwilę zmienia ułożenie :-D Wczoraj położyliśmy się z mężem spać i wtedy zaczął się taniec :-D Mąż potrzymał chwilę rękę na brzuchu i nie mógł uwierzyć, że aż tak się jego synuś wierci :-D :-D

Do góry