93kora
Fanka BB :)
Jeśli był takowy to niezły cymbał musiał byćalbo straciła narzeczonego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli był takowy to niezły cymbał musiał byćalbo straciła narzeczonego
To był chłopak, potem ją rzucił, ona poroniła z rozpaczy, potem wrócił i był jednak jej narzeczonym i jednak nie poroniłaJeśli był takowy to niezły cymbał musiał być
a może już urodziła i są po ślubieTo był chłopak, potem ją rzucił, ona poroniła z rozpaczy, potem wrócił i był jednak jej narzeczonym i jednak nie poroniła
Poprawcie mnie, jak się pogubiłam
No i nawet w szpitalu Jej badania robili, usg bo Jej ginekolog potwierdziła ciąże aleeeeee nie dostała wyników w szpitaluTo był chłopak, potem ją rzucił, ona poroniła z rozpaczy, potem wrócił i był jednak jej narzeczonym i jednak nie poroniła
Poprawcie mnie, jak się pogubiłam
nieee Wiki pisze bardziej składniowo, a jak czytałam Wercie to miałam wrażenie, że to nie Polka albo patola totalnaNie no już jest gość kto wie czy Wiki to nie Wercia
No ale mi grozi to może jednak Wercia po nauce języka polskiegonieee Wiki pisze bardziej składniowo, a jak czytałam Wercie to miałam wrażenie, że to nie Polka albo patola totalna
myślę, że w miesiąc po takich brakach to nie możliweNo ale mi grozi to może jednak Wercia po nauce języka polskiego
Ojj nie psuj klimatumyślę, że w miesiąc po takich brakach to nie możliwe