reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Jestem już po krzywej cukrowej. Miałam do wypicia 75gram glukozy i nawet dałam radę. Koleżanka miała tylko 50 gram i po godzinie jej pobrali krew a mnie po godiznie a potem po drugiej więc dzis mnie w sumie 3 razy kłuli bo naczczo jeszcze na morfologię.

Jednym słowem da się przeżyć tę glukozę choć to faktycznie "ulepek". Ja jestem słodyczolubna więc podołalam choć wolałabym te 75 gram w jakichś michałkach, buławkach czy innej czekoladzie wsunąć ;).

Teraz jade na kolejny rekonesans wózków.
Pozdrawiam

Ja sie musze spytac mojej gin czy tez bede musiala to robic, bo ostatnio dowiedzialam sie, ze moje kolezanki tego w ogole nie robily :szok:

Witajcie,
dlugo mnie tu nie bylo!full roboty!trza powoli czmychac na L4.
Sluchajcie do ktorego tygodnia sie robi usg trojwymiarowe?czy na mnie juz nie jest za pozno!szkoda,ze dopiero teraz sie zdecydowalam!
sama nie wiem.:rofl2:

A moją Dzidzia mąż poczul pierwszy raz w niedziele,ale też nie ma dużej cierpliwości do czekania :baffled: .Potem fajnie w poniedziałek kopała mnie w pracy,a ostatnio znów cisza :-( ,znów nie czuję swojej Maleńskiej.
Nie zdążyłam nacieszyć sie ruchami a już się martwię że ich brakuje :-(

reklama
Do góry