reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Debiutantko , bardzo mi sie podoba ten twoj wozeczek.a najbardziej w wersji z pomaranczem.:tak: :tak:
Martencja masz racje poczekaj jeszczepare tygodni i z spokojnym sumieniem bedziesz mogla isc na zkupy.:tak: :tak:

reklama
Ja sie zaczynam denerwowac ze moj mazus jest taki niecierpliwy.troszke musi potrzymacc reke na brzuchu ,a nie tak tylko dotknie i juz.Pozatym brzusio mi urosl strasznie w ostatnim tygodniu i pewnie dzidza ma wiecej miejsca na plywanie.:tak: :tak:

Dziwczyny jaka mialm dzisiaj noc. najpierw moz obudzil mnie w nocy bo krzyczalam i plakalam przez sen.obudzilam sie tak zdenerwowana ze nie moglam sie uspokoic.to bylo kolo godziny 5 bo on zaraz do pracy wstawal.potem nie moglam gdzies do 7 zasnac, a jak zasnelam to nie wiem co mi sie snilo, ale znowu sie z placzem obudzilam.ale noc. musiala sie po niej odstersowac i poszlam sobie kupic cos ladnego.A po powrocie weszlam do wanny na aromatyczna kapiel.:tak: :tak:

Ja dzisiaj chodzilam po miescie 3h i chyba niezle ululalam malenstwo, bo od tego czasu tylko leciutko sie poruszalo...chyba spi :-p

Ja tez się modlę aby dojść do siódmego miesiąca, bo podobno dzieciątko od 28 tygodnia jest już bezpieczniejsze i nawet gdy był wcześniejszy poród to ma większe szanse.
Kociczko ja straciłam swoje ciąże w pierwszym trymestrze i niestety nie znamy powodu :-( , w tej ciąży też od początku biorę Duphaston i na początku miałam nospe.Teraz Nospe już odstawiłam a Duphaston mam przyjmować nadal.
Wierzę że nam się uda !!!!!!!!!
Melanie dziękuję za ciepłe słowa.

co ladnego sobie kupilas? ;-) :laugh2:

ja tak srednio sypiam, co chwile sie przebudzam, bo niewygodnie mi na jednym boku i przewracam sie na drugi...po czym znowu ten bok zaczyna mnie bolec i znowu przewrotka na drugi...i tak cala noc :sick:

A kupilam sobie torebke,kolczyki,spodniczke ,rajstopki,sweterek dla mojego mezusie i koszule, bombki i jakies smakolyki dla mezusia(lubi slodkosci)Jednym slowem zaszalalam:-) :-) :-) :-) :-)

A ze spaniem to tez wierce sie cla noc ,z boku na bok i tak caly czas.Jakos jak spie na prosto boli mnie dol brzucha wiec raczej tego unikam, ale do konca juz niedlugo a wtedy tez snu nie bedziemy mialy:tak:

reklama
Do góry