reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
martencjo pierwsze ruchy wlasnie sa takie nieregularne - tez sie tym martwilam...na pewno znowu za chwilke poczujesz swoja malenka :tak:

a jak sa wasze dzieciaki ulozone?
moje jest miednicowo i glowke ma z prawej strony - tam czuje jak macha raczkami, a z lewej ma nozki i tutaj ruchy sa znacznie mocniejsze i czestsze...:happy:

wiecie, w ktorym tygodniu najczesciej dzieci obracaja sie juz glowka na dol?

bogda to juz jestes spokojna, bo wozeczek na miejscu :happy: ty chyba deltima bralas prawda?? zagladaj do nas czesciej i uciekaj na L4, bo jeszcze w pracy urodzisz :laugh2:

debiutatnko a wy jaki wybraliscie?

ja czekam na wiescie ze sklepu, dostawa ma byc w grudniu...oby przywiezli moj wozek :eek:

Czesc dziewczyny. Mam pytanie: czy zdarzyly Wam sie upławy dosc geste, takie ni to bezbarwne ni to mleczne? Ja to wlasnie teraz mam i nie wiem czy to zle czy jest to normalne. W poniedzialek zadzwonie do lekarza to sie dowiem ale moze Wy mnie uspokoicie? Pozdrawiam.

kociczka, w ciazy naturalnie wystepuje taki gesty melczny lub lekko bezowy sluz..ja go mam od poczatku ciazy i sa dni, ze jest intensywniejszy, a sa dni, ze mam go mniej...
jesli twoj jest podobny to pewnie to ten prawidlowy :happy:

Witaj. Agutek, mam nadzieje, ze jest tak jak mowisz:-) Wiesz, ja mam ciaze zagrozona i przez to wszystko wydaje mi sie złe i niepokojące. Jak jestem u lekarza i cos mu mowie, co dla mnie zreszta wszystko jest nowe, to on sie smieje. Na szczescie jest on na tyle w porzo, ze przy kazdej wizycie powtarza, ze nawet wlasnie z glupotą mam do niego dzwonic i zawsze te telefony odbiera.
A teraz z innej beczki:-) Nie uwazasz, ze ostatnio cos sie cicho zrobilo u marcowek?

Agutek ja pozostanę chyba przy Atlatnic z Baby Design. Jest tańszy niż np. podobny X Lander XA a dużo tańszy niż Quinny Speedy (ten ma wprawdzie 3 koła i jest łatwiej sie go prowadzi). Tylko te wózki jakoś się od ręki rozchodzą więc musiałabym chyba teraz zamówić bo potem mogę nie zdążyć przed marcem.... No i nie wiem jaki kolor wybrac bo podobają mi się 2 - niebiesko-niebieski i szaro-pomarańczowy...

Mój mąż zestresowany ze mną wychodzi gdzieś na miasto bo ja się rozglądam za wózkami i mu powiedziałam, że jak mi się jakiś spodoba to zapytam właścicielkę jak sie sprawuje a on nie jest zwolennikiem "zaczepiania" ;).

A tak wyglada ten mój upatrzony w 2 wersjach kolorystycznych:

reklama
Nie wiem, jak mój synuś jest ułożony..

Ale ostatnio nad ranem i późnym wieczorem wierci się bez przerwy, kopie i przesuwa się, wypina :-D Mam wrażenie, że co chwilę zmienia ułożenie :-D Wczoraj położyliśmy się z mężem spać i wtedy zaczął się taniec :-D Mąż potrzymał chwilę rękę na brzuchu i nie mógł uwierzyć, że aż tak się jego synuś wierci :-D :-D

Do góry