No ale to można odpisywać normalnie miło a nie patrzeć i odpowiadać od razu z góryi
I mnie obrażasz terazNo ale to można odpisywać normalnie miło a nie patrzeć i odpowiadać od razu z góry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale to można odpisywać normalnie miło a nie patrzeć i odpowiadać od razu z góryi
I mnie obrażasz terazNo ale to można odpisywać normalnie miło a nie patrzeć i odpowiadać od razu z góry
Kto Cię obraza? Bo cytujesz siebie.I mnie obrażasz teraz
A kiedy powinnaś dostać
Kto Cię obraza? Bo cytujesz siebie.
Lepiej być wredna niż niewyedukowaną tak jak Ty. Odsyłam Cię na lekcje biologiAle wy jesteście wszystkie jakieś wredne wstrętne człowiek nie może się nigdy o nic zapytać bo wiecznie atak ***** zamiast uśmiechać się być miłym to nie ***** wiecznie trzeba być chamem i udać że się jest najmądrzejszym na świecie o nic się poradzić nie można
A może to koleżanka Werci?Matko, bosko jaki trolling
PożałujeszLepiej być wredna niż niewyedukowaną tak jak Ty. Odsyłam Cię na lekcje biologi
właśnie, co Z Wercią.?!A może to koleżanka Werci?