reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
martencja najwazniejszy jest Twoj spokoj, wiec jesli Cie to uspokoi nie martw sie zmiana lekarza w 18 tygodniu ciazy, mozna zmieniac i przed samym porodem jesli cos niepokoi. slyszalam o tym ze niektorzy lekarze nie badaja ginekologicznie pacjentek, tylko przez usg.
To chyba przyszlo z zachodu, tam wogole sie nie wykonuje badan ginekologicznych ciezarowek, angielscy lekarze uwazaja ze moga w ten sposob wywolywac skurcze :eek:. wyczytalam to w jakims pisemku lekarskim w poczekalni.

mam dosc wazne dla mnie pytanie
czy bralyscie antybiotyki w ciazy?

mam angine i na dyzurze lekarz przepisal mi wlasnie antybiotyk
na razie nawet go nie wykupialm, ale teraz sie zastanawiam co jest gorsze dla fasolki infekcja czy antybityk :sick:

mam dosc wazne dla mnie pytanie
czy bralyscie antybiotyki w ciazy?

mam angine i na dyzurze lekarz przepisal mi wlasnie antybiotyk
na razie nawet go nie wykupialm, ale teraz sie zastanawiam co jest gorsze dla fasolki infekcja czy antybityk :sick:

ja wiem tylko, ze powinno sie antybiotykow unikac :baffled:
a sprawdzalas co pisze na ulotce - czy moga brac kobiety w ciazy? bo zakladam, ze lekarz wiedzial, ze jestes ciezarna...

martencja najwazniejszy jest Twoj spokoj, wiec jesli Cie to uspokoi nie martw sie zmiana lekarza w 18 tygodniu ciazy, mozna zmieniac i przed samym porodem jesli cos niepokoi.

ja tez uwazam, ze jesli cos nie pasuje w podejsciu lekarza i sposobie prowadzenia ciazy to lepiej go zmienic, niewazne kiedy, ale aby byc spokojnym i miec pewnosc, ze zapewnilysmy maluchowi i sobie najlepsza mozliwa opieke :tak:

powiedzialam mu o ciazy, w razie gdyby nie zauwazyl :confused:
na wszystkich antybiotykch pisze ze w ciazy brac tylko za zgoda lekarza, no niby sie zgodzil, ale...
moze pojde jeszcze dzis do jednego medyka, tym razem prywatnie, to chyba bedzie najrozsadniejsze

reklama
Do góry