reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
martencja najwazniejszy jest Twoj spokoj, wiec jesli Cie to uspokoi nie martw sie zmiana lekarza w 18 tygodniu ciazy, mozna zmieniac i przed samym porodem jesli cos niepokoi. slyszalam o tym ze niektorzy lekarze nie badaja ginekologicznie pacjentek, tylko przez usg.
To chyba przyszlo z zachodu, tam wogole sie nie wykonuje badan ginekologicznych ciezarowek, angielscy lekarze uwazaja ze moga w ten sposob wywolywac skurcze :eek:. wyczytalam to w jakims pisemku lekarskim w poczekalni.

mam dosc wazne dla mnie pytanie
czy bralyscie antybiotyki w ciazy?

mam angine i na dyzurze lekarz przepisal mi wlasnie antybiotyk
na razie nawet go nie wykupialm, ale teraz sie zastanawiam co jest gorsze dla fasolki infekcja czy antybityk :sick:

mam dosc wazne dla mnie pytanie
czy bralyscie antybiotyki w ciazy?

mam angine i na dyzurze lekarz przepisal mi wlasnie antybiotyk
na razie nawet go nie wykupialm, ale teraz sie zastanawiam co jest gorsze dla fasolki infekcja czy antybityk :sick:

ja wiem tylko, ze powinno sie antybiotykow unikac :baffled:
a sprawdzalas co pisze na ulotce - czy moga brac kobiety w ciazy? bo zakladam, ze lekarz wiedzial, ze jestes ciezarna...

martencja najwazniejszy jest Twoj spokoj, wiec jesli Cie to uspokoi nie martw sie zmiana lekarza w 18 tygodniu ciazy, mozna zmieniac i przed samym porodem jesli cos niepokoi.

ja tez uwazam, ze jesli cos nie pasuje w podejsciu lekarza i sposobie prowadzenia ciazy to lepiej go zmienic, niewazne kiedy, ale aby byc spokojnym i miec pewnosc, ze zapewnilysmy maluchowi i sobie najlepsza mozliwa opieke :tak:

powiedzialam mu o ciazy, w razie gdyby nie zauwazyl :confused:
na wszystkich antybiotykch pisze ze w ciazy brac tylko za zgoda lekarza, no niby sie zgodzil, ale...
moze pojde jeszcze dzis do jednego medyka, tym razem prywatnie, to chyba bedzie najrozsadniejsze

reklama
Do góry